duminică, iulie 14, 2024
AcasăIn zona barfeiLocuinte ANL la Baia Mare

Locuinte ANL la Baia Mare

10 hectare de teren pentru constructia unor blocuri de locuinte ANL si nu numai. Conform unui plan gandit de catre cei din Primaria Baia Mare, pe aceasta suprafata ce apartine unitatii de artilerie de pe Vasile Alecsandri ar urma sa fie construite locuinte destinate, printre altele, cadrelor militare, medicilor, inginerilor sau profesorilor.

“Am avut la Bucuresti o serie de intalniri cu ministrul Apararii, Gabriel Oprea. Acesta este de acord sa facem impreuna un proiect extrem de important pentru Baia Mare si anume sa ne dea 10 ha de teren de la unitatea de artilerie, de pe Alecsandri, si impreuna sa facem blocuri ANL, dar pe mai multe paliere. Vom face locuinte pentru cadrele militare, pentru profesori, medici, pentru ingineri, intr-un cuvant, pentru elita mai tanara din municipiu, pentru ca sa o stabilizam si sa ii oferim anumite chestii. S-a discutat acolo de un proiect si pentru anumite case”, a aratat, pentru citynews.ro, viceprimarul Mircea Dolha.

Conform intelegerii, Primaria Baia Mare ar trebui sa rezolve utilitatile, iar Ministerul Apararii va pune la dispozitie terenul: “MApN, impreuna cu Ministerul Dezvoltarii, va aloca fonduri pentru asa ceva. Deci vor fi locuinte inclusiv pentru angajatii MApN”

Numarul exact de locuinte care urmeaza a fi construite in viitorul apropiat ramane deocamdata o necunoscuta. Viceprimarul Mircea Dolha a tinut sa arate ca deocamdata“eu am vrut sa ma asigur inca o data ca Oprea, cand a fost o jumatate de ora la noi, la primarie, se va tine de cuvant si ceea ce am discutat atunci ramane valabil in continuare”.

“Acum, impreuna cu directorul tehnic Traian Florea si cu toti ceilalti vom concepe un proiect, impreuna cu cei de la MApN. Acestia trebuie sa ne transmita schita terenului respectiv, pentru ca sa putem intocmi si noi un PUZ pentru aceasta zona. Si sa ne ocupam si de utilitati”, a concluzionat Dolha.

Sursa: citynews.ro

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE