duminică, decembrie 10, 2023
AcasăActualitate militaraSusţinere din Afganistan pentru un militar aflat în suferinţă.

Susţinere din Afganistan pentru un militar aflat în suferinţă.

Foto: facebook.com/mapn.ro
Militarii Elementului Naţional de Sprijin (ENS), rotaţia a XI-a, aflaţi în teatrul de operaţii din Afganistan au decis să acorde susţinerea camaraderească unui militar, coleg şi prieten aflat în suferinţă.

În acest sens, militarii ENS au strâns o sumă de bani pe care au transferat-o în contul bancar indicat de Observatorul militar în apelul umanitar cu privire la situaţia medicală a colegului militar, caporalul Octavian-Ionuţ Barbu.

La numai 29 de ani, caporalul Octavian-Ionuț Barbu, din cadrul Companiei Poliție Militară și Protecția Forței a UM 02211 București, a trecut printr-o grea cumpănă. A fost diagnosticat cu tumoră de trunchi cerebral infiltrativă, care, în aproximativ opt luni, a evoluat progresiv, provocându-i tulburări de deglutiție și pareze.

La 10 ianuarie 2013, a fost operat în Spitalul Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila. Octavian-Ionuț este unul dintre cei mai vechi militari profesioniști din UM 02211.

Colegii săi spun că mereu s-a evidențiat prin grija față de ceilalți și prin dedicația de care a dat dovadă în rezolvarea misiunilor în care a fost angrenat.

Acum, spun ei, este momentul să-i întoarcă faptele bune și, de aceea, i-au fost și îi sunt alături în clipele de încercare. Dar, pe lângă sprijinul moral, Octavian-Ionuț are nevoie și de un sprijin material, iar colegii fac un apel, în acest sens, către camarazii din alte unități.

Ne alaturam si noi acestui apel rugand pe cei care pot sa ajute sa o faca prin donații în contul RO88BRDE441SV63424244410.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular