marți, iulie 23, 2024
AcasăIn zona barfeiGeneralul-locotenent Catalin Zisu numit la Rezervele de Stat

Generalul-locotenent Catalin Zisu numit la Rezervele de Stat

Daca cineva isi imagina ca generalul Zisu va sta in umbra ministrului apararii nationale pe functia de consilier coordonator domeniu, iata ca s-a inselat profund. Neavand suportul noului ministru, generalul Zisu este numit de presedintele PSD, actualul prim ministru Ponta, presedinte, cu rang de secretar de stat, al Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale.

Despre generalul Zisu, s-au scris lucruri urate de-a lungul vremii, lucruri pe care personal nu le cunosc, nu le-am trait si nu le pot comenta. Ceea ce pot insa aprecia la acest general este felul cum arata cazarma pe care a avut-o in administrare dupa trecerea lui pe acolo (Drumul Taberei), felul cum a administrat scandalul legat de stadionul din Ghencea.

Catalin Zisu a fost cel mai tanar general al armatei romane, fiindu-i acordata prima stea la varsta de 37 ani, celelalte stele fiindu-i acordate in anii 2007, respectiv 2011.

A fost eliberat din functia de comandant al Comandamentului Logistic Intrunit de ministrul Dobritoiu si numit in functia de Consilier coordonator domeniu in grupul consilierilor ministrului apararii nationale, conform barfei militare fiind prieten la catarama cu fostul ministru Oprea.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE