marți, iulie 23, 2024
AcasăCeremonii militareOnor la comandor !

Onor la comandor !

Comandor Aurelian Cojocaru
Despre accidentul petrecut astazi la Craiova , cand un avion IAR 99 Soim s-a prabusit, a scris toata presa romaneasca asa ca nu are rost sa mai dezbatem si aici. Aici si acum, vreau doar sa prezint onorul celui care a fost comandorul Aurelian Cojocaru, ale carui aripi s-au frant pe cerul Craiovei.

Comandorul Aurelian Cojocaru s-a născut la 20 decembrie 1963 în localitatea Craiova, judeţul Dolj. Ofiţerul a absolvit Şcoala militară de ofiţeri de aviaţie în anul 1986 şi Facultatea de Electrotehnică, specializarea Echipamente şi instalaţii de bord, în anul 1998.

Din anul 2007 a fost şef de secţie la Secţia piloţi încercare, navigaţie şi meteorologie a Centrului de Cercetări şi Încercări în Zbor Craiova, iar între anii 2003 şi 2007 a fost instructor şef zbor în compartimentul piloţi testare din care, de altfel, a făcut parte, ca pilot de încercare, între anii 2001 şi 2003.

Militarul avea 48 de ani, era căsătorit şi avea un copil. A fost un coleg şi un profesor deosebit, activitatea sa profesională fiind exemplară, având peste 900 de ore de zbor pe IAR 99 Şoim. Calificativele cu care a fost apreciat în cei 26 de ani de activitate au fost foarte bun şi excepţional.

D-le comandor, daca Dumnezeu a decis sa va cheme la EL , mie nu-mi ramane decat sa va prezint onorul!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE