About

Intrucat mandria de a fi militar, corectitudinea si verticalitatea militarului au ajuns sa fie calcate in picioare de politicieni, de o parte a opiniei publice, de parte a mass-mediei romanesti, am initiat acest proiect cu scopul clar de a aduce in atentia opiniei publice faptul ca armata romana a existat, exista si va exista, faptul ca este in masura sa raporteze oricand, indiferent de conditii,

MISIUNE INDEPLINITA!

Trebuie specificat ca proiectul roarmy.ro nu are legaturi de nici-o natura cu institutia Ministerul Apărării Nationale , nu s-a substituit si nu se va substitui niciodata acesteia. Acesta este un proiect personal fara nici-o legatura cu institutia amintita.

Drepturile de autor ale anumitor articole apartin in totalitate respectivelor site-uri de internet sau publicatii de unde au fost preluate( sursa articolelor va fi in permanenta specificata ).

Raspunderea asupra comentariilor cititorilor apartine in totalitate acestora. Daca anumite comentarii instiga la comportament inadecvat sau la incalcarea legislatiei in vigoare, la divulgarea unor informatii clasificate, ele vor fi moderate.

Acesta este un site privat.

Va dorim navigare usoara si lectura placuta.

Adresa de contact: contact @ roarmy . ro