sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăDiverseCSA Steaua Bucureşti organizeaza preselecţie pentru gimnastică in proiectul ”Relansarea gimnasticii romanesti”

CSA Steaua Bucureşti organizeaza preselecţie pentru gimnastică in proiectul ”Relansarea gimnasticii romanesti”

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti va organiza mîine, 7 iunie, de la ora 09:00, o preselecţie pentru gimnastică la care sînt aşteptate fetiţe cu vîrsta între 4-7 ani din Bucureşti sau din ţară.

Acţiunea se va desfăşura la Sala ”Mihai Viteazul-Steaua” de pe Bd. G-ral Vasile Milea nr 5-7 (vizavi de Afi Palace Cotroceni) şi face parte din proiectul derulat de fundaţia „Casa Campionilor” şi Petrom – „Relansarea gimnasticii româneşti”.

„E un proiect extraordinar. Am fost în ţară la preselecţiile organizate de celelalte cluburi, au fost lucruri frumoase, dar cred că aici la noi, la Steaua, va fi cea mai frumoasă acţiune. Le aşteptăm pe fetiţele care vor veni la preselecţie cu diplome, medalii şi surprize dulci, sîntem nerăbdători să le cunoaştem pe viitoarele noastre campioane”, a declarat Sandra Izbaşa.

La preselecția organizată de Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” București vor fi prezente atat dubla campioană olimpică Sandra Izbașa cat și campioana olimpică Silvia Stroescu .

”Tara,tara, vrem campioane” la CSA Steaua.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular