sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăDiverseCand doi oficiali nu vorbesc aceeasi limba...

Cand doi oficiali nu vorbesc aceeasi limba…

Sigla Steaua
Sigla Steaua
Doi oficiali ai Clublui Sportiv al Armatei Steaua, juristul Talpan si comandantul Boroi, nu vorbesc aceeasi limba sau nu stiu exact ce vor. Daca ei nu stiu ce vor, atunci ce sa inteleaga suporterii fostei Steaua, actuala FCSB sau noi muritorii de rand?

Daca juristul clubului Florin Talpan declara in urma cu cateva zile ca CSA Steaua si-ar dori 10% pe an din veniturile totale ale clubului de fotbal, pentru a-i oferi acestuia dreptul de a se folosi de marca, comandantul CSA, George Boroi, a anuntat astazi ca procentul de 10% nu este real, iar in urmatoarea perioada se incearca lamurirea acestor probleme.

Intr-o logica normala, de aparare a intereselor armatei in acest conflict, juristul CSA Steaua declara: „Conducerea armatei isi dorea un procent de zece la suta din toate veniturile pe care le obtineau ei si cred ca era vorba de un pret corect, pentru ca este vorba de brandul Steaua. Eu asa vedeam situatia si din vanzarea jucatorilor, pentru ca acel jucator purta acest brand pe piept”

Reactia colonelului Boroi, citat de Ziarul Ring este cel putin ciudata: „Armata nu vrea 10% pentru palmares si sigla. A fost un pic de exces de zel din partea colegului meu. Intr-adevar, noi folosim acest procent in relatiile cu firmele comerciale care utilizeaza marca Steaua, dar aici e altceva. Mai multe veti afla pe parcurs, atat va pot spune acum”.

Domnule Boroi, daca acesta este procentul folosit in relatiile cu firmele comerciale, de ce aici ar fi altceva? Firma lui Becali nu este comerciala sau nu utilizeaza marca Steaua? Poate ar fi bine sa ascultati vorba unui jurist…

Stimati domni, daca voi nu va intelegeti, apoi cine dracu sa va inteleaga? In definitiv si la urma urmei, voi stiti ce vreti?

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE