marți, februarie 27, 2024
AcasăIn zona barfeiNu vor pensionarii proveniti din MApN si MAI bilete de tratament?

Nu vor pensionarii proveniti din MApN si MAI bilete de tratament?

Potrivit gazetanoua.ro, nici-un fost angajat al MapN sau al MAI din Olt nu a fost interesat de biletele de tratament puse la dispoziţie de Casa Judeţeană de Pensii Olt, in timp ce din partea pensionarilor civili au fost inregistrate peste 4000 de cereri de la inceputul anului. Care este motivul real?

Oare acesti pensionari sunt atat de sanatosi incat nu au nevoie de tratament, au atat de multi bani incat nu vor bilete reduse cu 50% sau pur si simplu este necunoasterea faptului ca aceasta categorie de beneficiază din acest an de bilete prin Casele Judetene de Pensii?

Silvia Drăghici, directorul executiv al Casei de Pensii, spune in cadrul unei sedinte de la Prefectura, citata de gazetanoua: „Începând din 2011, avem repartizate pentru MApN şi MAI câte cinci bilete de tratament. În ciuda faptului că numărul de bilete este redus, nu am primit deocamdată nicio solicitare. Cred că mulţi nici nu ştiu de faptul că începând din acest an tot noi ne ocupăm şi de biletele de tratament pentru MApN şi MAI. De asemenea, mulţi au renunţat la acest serviciu din cauza procedurii complicate care era înainte, când erau nevoiţi să aştepte câte 4-5 luni până când îşi primeau banii înapoi şi nu ştiu că la CJP Olt situaţia este diferită, că plătesc doar 50% din bilet”.

Daca asta este realitatea, de ce SCMD si ANCMRR nu-si fac datoria si aduc la cunostinta pensionarilor militari drepturile pe care le au? Este mai importanta lupta politica decat sanatatea si bunastarea pensionarilor militari?

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE