vineri, iunie 21, 2024
AcasăIn zona barfeiLocuinte prin ANL la Botosani pentru civili si militari.

Locuinte prin ANL la Botosani pentru civili si militari.

Se pare ca soarele va iesi in curand si pe strada celor aproape 700 de tineri care au solicitat o locuinta in regim ANL la Botosani. Conform celor expuse de reprezentantii primăriei Botoşani, în viitorul apropiat vor fi construite încă cel puţin 200 de locuinţe pentru tineri prin ANL şi alte 200 de locuinţe pentru personalul din armată.

Primarul Botosanului, Cătălin Flutur a semnat un document cu Ministerul Apărării Naţionale, ministerul urmând să semneze un protocol cu Ministerul Dezvoltării, astfel incat pe terenurile care vor fi preluate de municipalitate de la armată să fie ridicat un cartier mai mare de locuinţe ANL pentru tinerii de până în 35 de ani.

“Cadrele militare cer o parte din acele locuinţe ANL şi va fi cam jumătate. Jumătate pentru cadrele militare şi jumătate pentru locuinţe ANL. Fiind implicate două ministere cu interese, există o şansă foarte mare. Noi nu aveam teren pentru ANL-uri. Aici era problema noastră. Astfel de protocoale s-au mai făcut în mai multe judeţe din ţară. Din punctul meu de vedere, cred că o să mai facem un cartier, un cartier mai mare de locuinţe ANL. 200 de vor duce în armată şi 200 către tinerii din ANL“, a precizat primarul Cătălin Flutur.

Desi se pare ca programul implementat de ministrul Oprea are priza la primarii, asteptam prima inaugurare a unui asemenea complex, precum si primul militar ce isi preia locuinta construita in urma protocolului MApN-Ministerul Dezvoltarii.

Sa fie intr-un ceas bun.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE