duminică, decembrie 10, 2023
AcasăActualitate militaraNoutati in cadrul ansamblului de locuinte pentru militari din str. Antiaeriana

Noutati in cadrul ansamblului de locuinte pentru militari din str. Antiaeriana

Daca aproape doi ani site-ul proiectului de construire de locuinte din str. Antiaeriana, iata ca zilele trecute a fost publicata o stire, chiar daca trista, dar macar este ceva: pe 31 octombrie 2013, incepand cu ora 15.00, a avut loc o intalnire a reprezentantilor conducerii MApN, BCR si ZRP Insolvency S.P.R.L. – administrator judiciar al SC ISORAST TECHNOLOGY-ROTARY SRL in Proiectul de construire de locuinte din str. Antiaeriana…

Potrivit informatiilor date publicitatii, discutiile s-au concentrat pe stadiul procedurii de insolventa in care se afla Dezvoltatorul si caile de urmat pentru finalizarea Proiectului si vanzarea locuintelor catre personalul ministerului.

Participantii si-au reafirmat hotararea de a intreprinde toate demersurile necesare pentru finalizarea lucrarilor si livrarea locuintelor catre beneficiari in cel mai scurt timp posibil.

Procedura de insolvență a fost deschisa pe data de 26.08.2013 la solicitarea Dezvoltatorului. Administratorul judiciar este ZRP Insolvency S.P.R.L.
Str. Plantelor nr.12, Sectorul 2, Bucuresti, cod 023974, Romania
Tel.: (00 40 21) 311 05 17 (18)
Mobil: (00 40) 746 156 373
Fax.: (00 40 21) 311 05 19
catalin.frunzaru@zrp.ro
Registered with ROF under no. RFO II – 0571
www.zrp-insolvency.ro

Pe 29.10.2013 Instanta a ridicat dreptul de administrare Dezvoltatorului.

Pe 30.10.2013 a fost stabilit Tabelul preliminar al creditorilor, ce poate fi consultat A I C I …

Persoanele care nu se regasesc pe Tabelul preliminar al creditorilor si nu au primit comunicarea electronica a administratorului judiciar nedesemnat se pot adresa instantei pentru repunerea in termen in vederea depunerii cereri de includere in tabel.

Pe 05.11.2013 va avea loc Adunarea generala a creditorilor si se va desemna Administratorul special al Dezvoltatorului si se va discuta Tabelul preliminar al creditorilor.

Dupa desemnarea administratorului special, MApN va discuta cu acesta conditiile semnarii unui protocol/conventie de colaborare care sa permita Dezvoltatorului folosirea terenului pentru finalizarea lucrarilor de construcție.

BCR va furniza Dezvoltatorului suma necesara finalizarii lucrarilor de construire si Beneficiarilor un produs financiar de creditare personalizat pentru achizitionarea locuintelor.

Vesti bune, rele? Partea finala este cea mai frumoasa…oare cat vor mai inghiti beneficiarii marea majoritate militari in activitate sau in rezerva aceasta galusca a finalizarii lucrarilor? Cand va raspunde cineva pentru toate neregulile acestui program?

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular