joi, noiembrie 30, 2023
AcasăDiverseProiectul de locuinte pentru militari ”Antiaeriana” intr-un nou articol de presa

Proiectul de locuinte pentru militari ”Antiaeriana” intr-un nou articol de presa

Cu titlul ”S-au îndatorat pe viaţă pentru o casă în cartierul militarilor, un proiect MApN care n-a fost terminat niciodată. „Un secretar de stat ne-a spus că am fost proşti că am semnat”, gandul.info da publicitatii o noua analiza a ceea ce s-a dorit a fi o rezolvare a necesarului de locuinte pentru militari – programul de locuinte ”Antiaeriana”.

Monica şi Valentin, doi tineri de peste 30 de ani din Bucureşti, angajaţi în MApN, şi-au vândut în urmă cu şase ani garsoniera în care locuiau şi au luat un credit ipotecar pe 30 de ani pentru a-şi cumpăra vila visurilor lor în cartierul pentru militari din Antiaeriană nr. 6, din Capitală.

De patru ani aşteaptă să le fie terminată locuinţa pentru care s-au îndatorat pe viaţă la bancă, însă, între timp, constructorul a intrat în insolvenţă.

MApN – iniţiator al proiectului – spune că „nu are relaţii sau obligaţii de natură comercială faţă de părţile implicate în program”. Totuşi, o speranţă ar fi pentru militarii care aşteaptă o locuinţă. Ministerul a semnat recent o nouă convenţie cu administratorul juridic al proiectului pentru continuarea construcţiilor.

Articolul integral poate fi citit pe gandul.info

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular