sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăForte navaleJandarmii cumpara echipamente de reprimare a revoltelor, armata cumpara salam

Jandarmii cumpara echipamente de reprimare a revoltelor, armata cumpara salam

Ete ca am facut un titlu de articol cum nici eu nu ma asteptam. Singura legatura dintre cele doua achizitii este ca ele sunt facute din banii publici. Ne-am concentrat asupra lor, pentru ca opinia publica din Romania face din tantar armasar…….oauuuuu, echipamente de reprimare a revoltelor………Basescu se pregateste……..jandarmii omoara la lume pe strada, armata da cu salamul dupa demonstranti….na , ca le-am incurcat. Sa recapitulam:

Cam asta este ceea ce gandesc anumite persoane (sau asta vor sa gandeasca). In fapt, este vorba de doua achizitii foarte normale (nu ne pronuntam asupra legalitatii), facute de doua institutii ale statului. Pe de o parte jandarmeria , conform e-licitatie.ro, vrea sa cumpere 10.000 de casti de protectie, 475 de pulverizatoare, 300 de pistoale mitraliera, 406 pusti, 33.500 de cartuse pentru lansatoare, 1.000 de grenade fumigene, 1.000 de petarde, 10.500 de grenade lacrimogene si 4,7 milioane de cartuse.

Anuntul a fost afisat in 27 ianuarie 2011, iar data prevazuta pentru inceperea procedurilor de atribuire a contractului este 1 martie. Jandarmeria precizeaza ca „plata se va face prin virament de la bugetul de stat” si nu se inscrie in proiecte sau programe de finantare din fonduri comunitare.

Si care-i problema domnilor? Vreti sa mearga oamenii la interventii cu polonice in cap, sa pulverizeze spre infractori parfum si sa traga cu pistoale de apa?
Domnilor de la jandarmerie, pentru a face pe plac cetatenilor pusi pe teoria conspiratiei, mergeti intr-o toaleta publica si inmagazinati mirosul de acolo in cartusele pentru lansatoare. Asa nu veti mai fi nevoiti sa cumparati cartusele, de altfel foarte folositoare in activitatea dumneavoastra.

Ce grenade fumigene, ce petarde, ce grenade lacrimogene? Cand vine clanul….care este……spre domniile voastre, aruncati cu piatra.

Sa trecem la …..as hali salam da n-am!!!!!

Ne spune noua realitatea.net:
Potrivit unui anunţ de atribuire postat pe site-ul elicitatie.ro, o unitate militară din Constanţa plăteşte peste 600.000 de lei (622.347 lei) fără TVA pentru a cumpăra preţiosul mezel. Criteriul pentru câştigarea ofertei a fost preţul cel mai scăzut, iar firma aleasă este o societate din Scorniceşti, judeţul Olt, SC Matra SRL.

Nu este prima dată când societatea respectivă câştigă un contract cu unităţile militare din Dobrogea. Potrivit Jurnalul Naţional, în septembrie anul trecut, Armata a plătit peste 140.000 de lei pentru produse similare.

Bre alde nea-ndarat de la irealitatea, e salam bre nu e aur. E contract de atribuire bre, care se poate intinde pe un an, doi , trei,……… treizeci si trei. Si e salam ca…….asa zice cartile militare bre….ca e marinari( stiu ca e peste 50, te oftici?) si marinelu pleaca pe mare si nu se compara cu militarul de uscat……ca asa a fost marinelu de cand e el, cu alta norma, cu alte beneficii si cu alte obligatii, cu alte riscuri. Stiu ca dupa mintea voastra trebuiau sa dea la peste, poate o prindeau pe madam Udrea (ce rau le-ar fi parut), dar nu pot bre saracii marineli ca asta se cheama braconaj……..si ajung sa manance salam la puscurie……

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE