joi, noiembrie 30, 2023
AcasăDiverseDacia Duster Army face ”prima victima”: secretarul de stat Sorin Encutescu

Dacia Duster Army face ”prima victima”: secretarul de stat Sorin Encutescu

Sorin Encuţescu a fost eliberat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Economiei, Comerţului şi Turismului, decizia în acest sens semnată de premierul Victor Ponta fiind publicată ieri în Monitorul Oficial.

Encuţescu precizează că motivul invocat de ministrul Tudose pentru demiterea sa este un comunicat de presă transmis în urma unei întâlniri dintre secretarul de stat şi reprezentanţii Automobile Dacia, în care se menţiona deschiderea industriei de apărare pentru cooperarea cu Dacia, mai ales în cadrul programului Dacia Duster Army.

În cominicatul de presă transmis luni, 2 noaiembrie, de Ministerul Economiei, în urma întâlnirii lui Encuţescu cu Nicolas Maure, preşedintele Automoobile Dacia, se arată că, în cadrul întrevederii, „au fost prezentate cele mai importante elemente de interes în ceea ce priveşte cooperarea în domeniul industriei de apărare. Întâlnirea a prilejuit o scurtă prezentare a caracteristicilor tehnice ale vehiculului Dacia Duster Army. Au fost evidenţiate performanţele acestuia în condiţiile utilizării sale cu diverse echipări şi pentru mai multe tipuri de misiuni. Părţile şi-au exprimat dorinţa si deschiderea necesară pentru a dezvolta programul Dacia Duster Army şi a realiza un model adecvat cerinţelor operaţionale ale potenţialilor beneficiari din Sistemul Naţional de Securitate şi Industria de apărare. S-a covenit organizarea unor întâlniri la nivel de specialişti din domeniul cercetării dezvoltării şi industriei de apărare, organizarea unor vizite de lucru si a unor exercitii demonstrative prin care sa fie probate performanţele tehnice şi funcţionale ale modelului, posibilităţile de echipare şi utilizare ale acestuia“

Gogule, poi dai din casa bre?

„În cursul după-amiezii de marţi, 03.11.2015, am fost sunat de dl. ministru Mihai Tudose, care m-a anunţat ca este în drum spre Monitorul Oficial documentul prin care a propus revocarea mea din funcţia de secretar de stat pentru industria de apărare”.

Secretarul de stat spune că ministrul Tudose şi-a exprimat nemulţumirea faţă de conţinutul comunicatului de presă şi a cerut înlocuirea sa din funcţie, fără să îi ceară vreo clarificare.

Pai mai Sorine tata, de ce vrei tu sa-i dai planurile peste cap? Si culmea, i le dai si in public? Pai de ce sa cumparam Duster romanesc, cand putem cumpara WW cu 2.7 lei mai ieftin (a se vedea recenta achizitie din MAI)?

Cat despre militarii romani, nu merg ei destul de bine cu fumigenele? Adica vroiam sa scriu…ARO. Ca doar e dotat cu instalatie de mascare cu fum din fabrica. Conteaza ca nu mai e fabrica?

Cand ceva merge spre bine, de ce sa nu facem sa fie rau?

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular