joi, septembrie 28, 2023
AcasăActualitate militaraColonelul Ranetti, seful Spitalului Militar din Bucuresti a fost debarcat din functie.

Colonelul Ranetti, seful Spitalului Militar din Bucuresti a fost debarcat din functie.

Debarcat din functie in urma unui control al MApN de catre fostul ministru Dobritoiu si repus in functie putin mai tarziu, colonelul Ranetti este debarcat iarasi, la conducerea spitalului militar fiind imputernicita Colonel (Med.) Jinga R. Mariana- locţiitor al comandantului.

Astfel, potrivit unui comunicat dat publicitatii de SCUUMC, colonelul (Med.) Jinga R. Mariana, locţiitor al comandantului – director general adjunct medical al Spitalul de Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila”, se împuterniceşte pentru a asigura îndeplinirea atribuţiilor funcţiei de comandat (director general) – interimar, la acelaşi spital, în baza art. 771 şi art. 73 alin. 3 din Legea nr. 80/ 1995 privind statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare şi a art. 178 alin. 3 din Legea nr. 95/ 2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare, în perioada 21.09.2013 – 20.03.2014.

Ii dorim succes doamnei colonel si speram ca in cele sase luni de mandat sa schimbe ceva in acest spital, pentru ca in acest moment, titulatura de spital militar se mai justifica doar prin gradele angajatilor.

Avand in vedere si veniturile realizate de doamna colonel anul trecut, sume la care cei mai multi dintre noi nici nu viseaza, venituri ce ii asigura un trai mai mult decat decent, nimic nu ar justifica abaterea de la legalitate si de la indeplinirea cu succes a misiunii incredintate.

Speram sa spunem la sfarsitul mandatului noului comandant ca Spitalul a redevenit militar, pentru militari…..si nu numai.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular