sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăPoliticaArticole de echipament militar puse la dispozitia persoanelor defavorizate de Primaria sectorului...

Articole de echipament militar puse la dispozitia persoanelor defavorizate de Primaria sectorului 2.

Bonete, cămăşi, vestoane, pulovere, centuri, lenjerie, veste, căciuli, foi de cort şi raniţe – sunt numai câteva din zecile de mii de articole de echipament militar pe care Primăria Sectorului 2 le pune gratuit la dispoziţia cetăţenilor cu venituri mici sau persoanelor fără adăpost de pe raza sectorului 2.

În conformitate cu prevederile art. 4 din H.G. nr. 809/1994 modificată cu H.G. nr. 1022 din 28.08.2003, Primăria sectorului 2 a solicitat Ministerului Apărării Naţionale transmiterea fără plată a unor articole de echipament excedentare sau care au devenit atipice, pentru a fi distribuite celor peste 30.000 de persoane defavorizate sau fără adăpost, aflate în evidenţa Primăriei. Bunurile provin din stocurile armatei ale unităţilor militare desfiinţate şi sunt în stare bună de întreţinere, fiind depozitate în condiţii corespunzătoare. În anul 2010 armata a mai repartizat, în baza prevederilor legale amintite şi a solicitărilor autorităţilor publice, peste 700.000 articole de echipament atipic, către 130 de primării din toată ţara, necesare persoanelor defavorizate.

Activitatea de distribuire a echipamentului se va desfăşura începând de vineri, 24 decembrie a.c., ora 11.00, în faţa Primăriei Sectorului 2 din strada Chiristigiilor numerele 11 – 13, până la terminarea stocurilor.

Sursa: amosnews.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular