duminică, aprilie 14, 2024
AcasăDiverseA fi sau a nu fi...contract la fabrica de armament de la...

A fi sau a nu fi…contract la fabrica de armament de la Cugir

Saptamana aceasta ministrul apararii afirma la Alba Iulia, intr-o conferinta de presa, că cele două fabrici de armament din Cugir au primit comenzi, pe baza suplimentărilor la rectificarea bugetară, pentru înzestrarea Armatei. Un secretarul de stat in Ministerul Economiei il contrazice.

Prezent la deschiderea anului şcolar la Colegiul Naţional Militar Liceal Mihai Viteazul, ministrul apararii declara: ”Cei de la Cugir, pe baza suplimentărilor la rectificarea bugetară, au primit comenzi vizavi de necesarul pe care Armata Română îl are şi au şi capacitatea cei de la Cugir să producă”.

”Acum, de contracte nu mă ocup chiar eu. Armata are foarte multe contracte. Există un Departament de înzestrare şi de modernizare a Armatei, care se ocupă de contracte. Oricum, din cei 400 de milioane (de lei – n.r.) pe care i-am primit la rectificare, toţi banii s-au dus spre industria românească de apărare”.

Ar fi fost frumos sa fie asa insa, secretarul de stat în Ministerul Economiei, Cătălin Olteanu, il contrazice pe ministrul apararii afirmand într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că, în momentul de faţă fabricile de armament din oraşul Cugir nu au comenzi din partea Armatei Române, el precizând că e vorba de contracte care vor veni în perioada următoare.

Veti spune ca este chestie de nuanta a declaratiilor insa cand secretarul de stat din Ministerul Economiei declara ca ”este vorba de nişte contracte care vor veni şi care vor ajunge şi la Fabrica de Arme şi la Uzina Mecanică Cugir şi la mai multe unităţi din cadrul sistemului de apărare” si ca în momentul acesta, Fabrica de Arme nu are astfel de comenzi, iar despre UM Cugir nu ştie exact situaţia, incepi sa te intrebi unde este adevarul si cand vor ajunge aceste comenzi acolo unde trebuiau sa fie cu multa vreme in urma.

RELATED ARTICLES

2 COMENTARII

  1. Editare roarmy: George, acuzatiile trebuiesc sustinute cu dovezi. O reclamatie la institutiile abilitate ale statului rezolva problema. Acuzatiile fara dovezi sunt egale cu zero si noi nu le promovam aici.

  2. Ministrul TUDOSE MIHAI minte ca vrea sa faca o restructurare a industriei de aparare??, PENTRU CA NU vrea.
    Daca ar fi vrut AR FI TREBUIT SA INCEAPA CU SCHIMBAREA DIRECTOAREI PENALE ANGHEL RUXANDRA RODICA CARE CONDUCE ABUZIV DIRECTIA FANTOMA INDUSTRIA DE APARARE (care functioneaza ilegal avand un numar insuficient de angajati adica doar 5, in timp ce numarul legal pt a exista o directie este de circa 20-25 persoane).
    Mai mult Tudose a dat asigurari acestei penale si a declarat ca va pastra TOTI OAMENII LUI NITA, ADICA TOTI PENALII LUI NITA, de ce? Pentru ca ca stiu cum sa fure???
    ASA CA NU VA FACE NICI O RESTRUCTURARE A INDUSTRIEI DE APARARE SI VA MURI DE GAT CU PENALA DE ANGHEL RUXANDRA RODICA – CEA MAI MARE INCOMPETENTA SI HOATA CARE A CONDUS ACEST SECTOR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE