vineri, iunie 21, 2024
AcasăPoliticaUNPR critica atitudinea lui Victor Ponta fata de recalcularea pensiilor militare

UNPR critica atitudinea lui Victor Ponta fata de recalcularea pensiilor militare

Intr-un comunicat de presa dat publicitatii de biroul de presa al UNPR, se condamna in mod categoric atitudinea pe care presedintele PSD o are fata de recalcularea pensiilor militare. Conform acestui comunicat, Victor Ponta incearca sa speculeze politic o tema care, in realitate, nu-l preocupa si pe care nu o intelege.

Victor Ponta ar trebui sa demisioneze din toate functiile pentru raul facut Romaniei

In mod cinic si cu totul lipsit de respect fata de pensionarii militari, Victor Ponta incearca sa speculeze politic o tema care, in realitate, nu-l preocupa si pe care nu o intelege. In general presedintele PSD nu intelege nimic din ceea ce inseamna domeniul Apararii si Sigurantei Nationale si cu atat mai putin procesul de recalculare a pensiilor.

Asa cum reiese din primele cuvinte ale comunicatului sub care isi pune semnatura, Victor Ponta are un singurul interes: sa pozeze in lider al Opozitiei. Daca ar fi fost intr-adevar interesat de pensionarii militari, presedintele PSD ar fi trebuit sa se documenteze in prealabil si sa analizeze informatiile transmise in mod oficial de Ministerul Apararii Nationale. Din datele si exemplele prezentate public de reprezentantii institutiei, orice om bine intentionat – categorie in care Victor Ponta refuza sistematic sa intre – ar fi putut afla urmatoarele:

– Ca pensiile sub 3.000 de lei ale militarilor cu cariera completa nu scad, asa cum s-au angajat Guvernul si Ministerul Apararii.

– Ca in cazurile in care procesul nu s-a finalizat, pensiile sunt calculate luand ca referinta salariul mediu brut pe economie, urmand ca drepturile banesti sa fie acordate retroactiv pe masura ce sunt centralizate toate documentele, incepand cu 1 ianuarie 2011.

Prin urmare, cei care ii umilesc pe militari sunt demagogii condusi de Victor Ponta care, in loc sa isi fundamenteze luarile de pozitie pe adevar, prefera sa minta si sa-i dezinformeze pe romani, doar de dragul procentelor din sondaje. Este trist ca nivelul populismului atinge culmi nebanuite chiar la nivelul conducerii PSD. Insa mai trist decat atat este ca oameni ca Victor Ponta, care ar trebui sa demisioneze din toate functiile pentru raul facut Romaniei, pentru denigrarea propriei tari si pentru sabotarea intereselor strategice ale tarii, dau in continuare lectii de moralitate romanilor.

Sursa: Biroul de presa al UNPR

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE