sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăActualitate militara"The Army commendation Medal" pentru 2 militari ai Elementului National de Sprijin...

„The Army commendation Medal” pentru 2 militari ai Elementului National de Sprijin din Afganistan

Foto: Facebook.com
Comandantul Elementului National de Sprijin din teatrul de operatii din Afganistan, colonelul Bixi-Pompiliu Mocanu, si plutonierul adjutant principal Stelian Mănescu au fost medaliati in cadrul unei ceremonii desfasurate in baza Kandahar cu „The Army commendation Medal”, de către comandantul Grupului Regional de Sprijin 207 (RSG-207) din cadrul armatei SUA.

Pentru serviciul excepţional şi pentru profesionalismul desăvârşit în conducerea activităţii Elementului Naţional de Sprijin pe toată durata misiunii, colonelul Bixi-Pompiliu Mocanu, comandantul acestuia, a fost medaliat cu „The Army commendation Medal”, de către comandantul Grupului Regional de Sprijin 207 (RSG-207) din cadrul armatei SUA, colonelul Jeffrey T. Sims, în numele Secretarului de Stat pentru Forţele Terestre SUA.

Deasemenea, plutonierul adjutant principal Stelian Mănescu a primit aceeaşi distincţie pentru activitatea desfăşurată în cadrul structurii româneşti şi pentru modul exemplar în care şi-a îndeplinit sarcinile pe timpul misiunii.

Army Commendation Medal se conferă militarilor americani sau parteneri pentru acte individuale de eroism, realizări sau servicii meritorii, „Acțiunile sale sunt în concordanță cu cele mai bune tradiții ale serviciului militar”.

Si pentru ca tot scriem despre Elementul National de Sprijin, trebuie mentionat ca ieri, in prezenta unor oficialitati militare si a membrilor familiilor militarilor, a avut loc ceremonia plecarii in teatrul de operatii din Afganistan a unei noi serii.

Despre misiunea si rolul Elementului National de Sprijin in teatrul de operatii din Afganistan, am scris in urmacu 4 ani aici: Structuri de sprijin logistic in Afganistan

Misiune usoara si intoarcere in efectiv complet.

Foto:Facebook.com
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular