miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăActualitate militaraProiectul ”Militar pentru o zi” prinde aripi in tara

Proiectul ”Militar pentru o zi” prinde aripi in tara

Foto: facebook.com
Regimentul 53 Rachete Antiaeriene „Tropaeum Traiani”, din Medgidia, a fost gazda proiectului „Militar pentru o zi”, saptamana trecuta, fiind a doua locatie in care elevi de liceu au trecut prin experienta vietii de militar: instructie, inviorare, sectoare, masa si binemeritatul somn.

La activitate au participat opt elevi din cadrul Liceului teoretic Nicolae Bălcescu si Colegiului National Kemal Ataturk din localitate.

Participanții au avut parte de o serie de activități, cu rolul de a se familiariza cu profesia militară si de a-si dezvolta cunoștințele despre aceasta instituție.

Programul „Militar pentru o zi” a constat în: primirea elevilor, predarea hainelor civile si echiparea în ținută militară, prelucrarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă, cazarea, prezentarea cazărmii,coborârea drapelului, program de seară, masa de seară, stingerea, deșteptarea, program de înviorare, program de dimineață, întreţinerea sectoarelor, masa de dimineaţă, raportul şi inspecţia de dimineaţă, program de instrucție, cunoașterea tehnicii de apărare antiaeriană, trageri cu pușca cu aer comprimat., raportul subunităţii, înmânarea diplomelor şi certificatelor de militar voluntar, defluirea efectivelor.

Felicitari organizatorilor pentru aceste activitati in care traditiile si valorile militare se imbina perfect cu educatia in folosul tinerilor.

Multumita echipei social media MApN avem si imagini de la activitatile desfasurate de tineri in cazarma Regimentului 53 Rachete Antiaeriene „Tropaeum Traiani” din Medgidia.

Sosirea ”recrutilor”
Echiparea
Masa de seara
Sectoare
Programul de seara
Inviorarea
Programul de dimineata
si…instructia
Pista cu obstacole
La tragere…
Despartirea…dupa inmanarea diplomelor

Multumind din nou pentru imagini, trebuie sa recunosc faptul ca ma trec niste fiori usori de aducere aminte…
Mai multe imagini la sursa: facebook.com/mapn

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular