joi, noiembrie 30, 2023
AcasăActualitate militaraSimpozion militar pe teme de logistica

Simpozion militar pe teme de logistica

Puscasii Marini ai Statelor Unite si Fortele Terestre, Aeriene si Navale Române vor fi partenere în gazduirea simpozionului la care sunt invitati sa participe oficiali militari din Bosnia, Bulgaria, Macedonia, Moldova, România, Ucraina si Statele Unite.
Logistica militara reprezinta capacitatea de a transporta si a mentine fortele militare. Reprezentantii din cadrul fiecarei natiuni vor furniza o prezentare asupra modului în care militarii folosesc aceasta disciplina vitala.
Temele programate pentru discutie includ deplasarea echipamentului militar si al munitiei, planificarea medicala militara, utilizarea porturilor de la Marea Neagra de catre fortele române si bulgare, precum si conceptele si planificarile viitoare ale unitatilor Corpului de Puscasi Marini localizate pe mare.
Simpozionul este programat a fi evenimentul major final din cadrul exercitiului Black Sea Rotational Force 2010. Black Sea Rotational Force este prima Forta Expeditionara navala, aeriana si terestra de cooperare în domeniul securitatii, dizlocata în regiunea Marii Negre, având misiunea de a promova stabilitatea în zona/în regiune, de a sustine capacitatile militare ale natiunilor partenere si a construi parteneriate durabile în aceasta zona.
Sursa : Amosnews

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular