miercuri, februarie 28, 2024
AcasăForte terestreSeria de interviuri gandul.info: Oameni Tari! Caporalul Adrian Gorgotă, Poliţia Militară: Drumul...

Seria de interviuri gandul.info: Oameni Tari! Caporalul Adrian Gorgotă, Poliţia Militară: Drumul norocului şi al lui Dumnezeu într-un teatru de operaţii.

Sursa foto: gandul.info
Continuăm astăzi seria OAMENI TARI cu caporalul Adrian Gorgotă, de la Poliţia Militară. În vârstă de 37 de ani, caporalul este în Batalionul 265 Poliţie Militară din Bucureşti încă din 1990, anul înfiinţării acestei structuri a Armatei române. Acum, este încadrat la Compania a III-a Poliţie Militară, pe funcţia de mecanic conductor de transportor amfibiu blindat (TAB).

În ultimii 12 ani, a reuşit să meargă în şase misiuni internaţionale: octombrie 2001 – aprilie 2002, în Bosnia-Herţegovina; iulie 2003 – ianuarie 2004, în Irak; iulie 2005 – ianuarie 2006, tot Irak; 2008, Afganistan, 2010, Afganistan; 2012, Bosnia-Herţegovina.

Cu toată această experienţă, tot îi tremură vocea în faţa camerei video. Este emoţionat şi, la fel ca mulţi dintre colegii lui, este foarte precaut cu cât şi ce spune. Pentru dat interviuri nu au avut antrenamente în Armată, or pregătirea este singurul lucru care îi dă încredere unui militar când este pus în faţa unei noi misiuni, oricare ar fi ea. Îl asculţi vorbind despre experienţele lui din teatrele de operaţii şi fiecare misiune pare o floare la ureche.

Citeste interviul sau urmareste-l integral pe gandul.info: OAMENI TARI. Caporalul Adrian Gorgotă, Poliţia Militară: Drumul norocului şi al lui Dumnezeu într-un teatru de operaţii.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE