sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăActualitate militaraSecretarul de stat Viorel Oancea suplineste din nou ministrul apararii nationale la...

Secretarul de stat Viorel Oancea suplineste din nou ministrul apararii nationale la Reuniunea miniştrilor apărării din statele membre ale NATO

Dintr-un comunicat al biroului de presa al Ministerului Apararii Nationale aflam ca in zilele de 10 şi 11 martie, secretarul de stat Viorel Oancea, însoţit de o delegaţie militară, va participa la Reuniunea miniştrilor apărării din statele membre ale NATO, care se desfăşoară la Bruxelles.

Lucrările reuniunii, care are ca scop discutarea aspectelor legate de stadiul implementării deciziilor Summit-ului de la Lisabona, vor debuta cu o sesiune specială dedicată analizării situaţiei din Libia.

Alte subiecte aflate pe agenda reuniunii sunt: aprobarea Directivei Politice, găsirea de soluţii pentru creşterea capacităţii forţelor aliate de desfăşurare şi susţinere în teatrele de operaţii, evoluţiile în domeniul apărării antirachetă, al apărării cibernetice şi al posturii de apărare şi descurajare a NATO. De asemenea, în cadrul unei sesiuni cu reprezentanţii statelor contributoare la operaţia ISAF, vor fi discutate aspecte legate de situaţia de securitate din Afganistan.

Sursa comunicat si foto: mapn.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE