miercuri, februarie 28, 2024
AcasăActualitate militaraNoi comandanti la Universitatea Naţională de Apărare (UNAp) şi la Spitalul Universitar...

Noi comandanti la Universitatea Naţională de Apărare (UNAp) şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central (SUUMC)

Florentina RADU – IONIŢĂ
Foto: scumc.ro
Noul comandant (rector) al Universităţii Naţionale de Apărare este generalul de flotilă aeriană dr. Gabriel-Florin Moisescu, profesor universitar, fost comandant al Academiei Forţelor Aeriene de la Braşov. Colonelul medic Florentina Ioniţă, şef secţie Gastroenterologie, a preluat, de astăzi, conducerea Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central.

Prezent la ceremonia de la UNAp, ministrul Duşa a reiterat faptul că Universitatea Naţională de Apărare este o instituţie militară de elită, ale cărei standarde trebuie menţinute. Totodată, ministrul apărării naţionale i-a urat succes noului comandant, asigurându-l de întreg sprijinul conducerii pentru ca activitatea universitară să se desfăşoare în continuare la cote maxime.

La SUUMC ministrul a asigurat noua conducere că programele de modernizare şi lista de priorităţi vor fi în continuare în atenţia sa, fiind convins că sistemul medical trece printr-o perioadă de dezvoltare şi îmbunătăţire a serviciilor medicale.

Din CV-ul domnei colonel IONIŢĂ RADU FLORENTINA spicuim doar cateva elemente din experienţa profesională:

1 februarie 2012 – 23.01.2014 – Şef secţie Gastroenterologie Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”
Februarie 2008 – 01 02 2012 – Şef secţie Clinică Medicală 2 –Medic primar boli interne Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”
Aprilie 2000 – septembrie 2008. Medic specialist gastroenterologie; Competenţe endoscopie digestivă. Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”
1999 -Medic primar medicină internă. Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”
1997-1999 -Medic specialist medicină internă. Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”
1995-1997 -Medic specialist medicină internă Medic şef Policlinică-Anexa 2 MAPN
1991-1994 -Medic secundar prin concurs în specialitatea medicină internă. Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”
1989-1991 – Stagiar. Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”
Septembrie 1999 – Doctor-medic în medicină generală. Institutul de Medicină şi Farmacie Bucuresti– Facultatea de Medicină Militara

Pentru doritori, CV-ul integral poate fi vizualizat pe link-ul: CV Colonel medic dr. Florentina RADU – IONIŢĂ

General de flotila aeriana prof.univ.dr
Moisescu Gabriel Florin
Generalul de flotila aeriana prof.univ.dr. Gabriel-Florin MOISESCU a indeplinit din anul 2007 pana in prezent functia de comandant al Academiei Forţelor Aeriene de la Braşov.

Din anul 1990 si pana in 2007, Moisescu si-a desfasurat activitatea in cadrul UNAp, indeplinind functii de la asistent la profesor universitar in perioada 1990-2005, sef catedra sisteme informationale militare si informatii pentru aparare intre 2005-2006 si sef al Colegiului de Informatii pentru aparare intre 2006-2007

Mai multe informatii puteti gasi aici: CV General de flotila aeriana prof.univ.dr. Gabriel-Florin MOISESCU

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE