miercuri, februarie 21, 2024
AcasăActualitate militaraNecunoscut de romani dar cu doua titluri de campion mondial in palmares...

Necunoscut de romani dar cu doua titluri de campion mondial in palmares

Foto: facebook.com/mapn.ro
Nu ati auzit de el pentru simplul fapt ca valoarea nu este apreciata…inca. Este militar si a reușit să obțină pentru România două titluri de campion mondial la categoria sub 60 de kilograme la diviziile KEMPO SUBMISSION și FULL KEMPO și un titlu de vicecampion mondial la divizia KNOCKDOWN.

Caporalul Costi MACOVEI s-a clasat pe cel mai înalt loc al podiumului de premiere la Campionatul Mondial IKF de KEMPO desfășurat la Budapesta în perioada 24-26 aprilie 2014.

Costi a reușit să obțină pentru lotul reprezentativ al României două titluri de campion mondial la categoria sub 60 de kilograme la diviziile KEMPO SUBMISSION și FULL KEMPO și un titlu de vicecampion mondial la divizia KNOCKDOWN, de asemenea la categoria sub 60 de kilograme.

Caporalul este încadrat la Batalionul 265 Poliţie Militară şi a participat la două misiuni internaționale sub egida ISAF în teatrul de operații Afganistan, rotațiile 2009-2010 și 2011-2012.

Rezultatele de la această competiție, împreună cu titlurile de campion național la categoria FULL KEMPO și PANKRATION obținute în anul 2014 întregesc palmaresul impresionant al militarului: multiplu campion mondial şi național la KEMPO K1, KEMPO FULL CONTACT.

Doua misiuni in Afganistan, multimplu campion mondial, vicecampion mondial si totusi….caporal.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE