miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăActualitate militaraMinistrul apararii participa maine la 3 ceremoniale militare: Tuzla, Buzau si Posta...

Ministrul apararii participa maine la 3 ceremoniale militare: Tuzla, Buzau si Posta Calnau

Florinel Enache la revenirea in tara alaturi de ministrul Dusa
Florinel Enache la revenirea in tara alaturi de ministrul Dusa
Nu stiu de ce dar imi este drag de actualul ministru al apararii. Face el ce face si, neobosit, este prezent personal la mai toate activitatile si evenimentele importante pentru ministerul apararii nationale. Ca vorbim de reuniuni internationale, ca vorbim de sedinte de guvern, ca vorbim de comemorari de eroi ca sa nu luam in calcul evenimentul din Muntenegru, domnia sa este prezent, lucru care ii face cinste. Acelasi lucru il va face si maine.

Intr-un tur de forta ce include trei localitati, Tuzla, Buzau si Posta Calnau, ministrul Dusa va participa la ceremoniale militare organizate de minister cu ocazia unor evenimente importante.

Astfel, ministrul va participa vineri, 5 iulie, de la ora 9.00, la Ansamblul comemorativ ridicat pe Aerodromul de la Tuzla, la ceremonia militară şi religioasă în memoria militarilor care au decedat în accidentul aviatic din anul 2010, în timpul unei misiuni de antrenament.

Începând cu ora 12.00, la Batalionul de Operaţii Speciale „Băneasa-Otopeni”, din Buzău, ministrul Mircea Duşa va participa la ceremonia de plecare a unui detaşament de forţe pentru operaţii speciale în Afganistan.

Tot vineri, de la ora 14:00, în localitatea Poşta Câlnău, judeţul Buzău, ministrul apărării naţionale va fi prezent la dezvelirea monumentului ridicat în memoria piloţilor militari căzuţi la datorie.

Felicitari, domnule ministru, pentru prezenta la aceste activitati si pentru efortul fizic indiscutabil pe care il faceti in semn de apreciere pentru militarii romani.

Daca veti reusi si reformarea sistemului militar in sensul celor declarate nu cu mult timp in urma, daca veti reusi reintregirea pensiilor militarilor ce au avut de suferit doar pentru faptul ca au avut o pensie calculata conform legii, cu siguranta locul in topul celor mai buni ministrii ai apararii din Romania va fi asigurat. Si poate nu mai putin important, respectul militarilor pe care ii conduceti in acest moment.

La sfarsit, imi permit sa va indrum atentia catre o categorie uitata de toate elitele politice, o categorie ce merita numai respect si admiratie: veteranii de razboi. Am crescut cu povestile lor de front si consider ca respectul pe care aceasta tara il are fata de ei este prea mic comparativ cu sacrificiile facute pe campul de lupta. Daca pentru revolutionari se acorda rente de zeci de milioane lunar, poate reusiti cumva sa ajutati si cele cateva sute, poate mii, de veterani pe care tara asta ii mai are.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular