vineri, aprilie 19, 2024
AcasăActualitate militaraMilitarii romani alaturi de cei aflati in necaz

Militarii romani alaturi de cei aflati in necaz

Aninoasa
Foto: Facebook.com
Daca scriem acum despre Aninoasa, judeţul Dâmboviţa sau despre Buzau, scriem despre doua activitati ale militarilor romani din ultima saptamana, ambele desfasurate in sprijinul aproapelui, in sprijinul romanului de rand.

Militarii Batalionului 22 Transport Târgovişte au venit în sprijinul locuitorilor din comuna Aninoasa, judeţul Dâmboviţa, pentru a-i aproviziona cu apă potabilă.

Această soluţie a fost adoptată după ce mai mult de 90 de localnici din Aninoasa, printre care şi copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au băut apă infestată din reţeaua de distribuţie publică.

La Buzau, peste 30 de militari au participat la campania umanitară de donare de sânge „Militarii buzoieni donează viaţă”, la Centrul de Transfuzii Buzău, de gestul lor urmand a beneficia mulţi oameni pe care nu îi vor cunoaşte niciodată.

Campania iniţiată de Divizia 2 Infanterie „Getica” implică donarea de sânge pentru nevoile sistemului sanitar, fiind o acţiune benevolă.

Militarii implicaţi în acest proiect au găsit o destinaţie potrivită bonurilor valorice pe care le vor primi în schimbul sângelui donat: vor cumpăra alimente şi le vor dona în perioada premergătoare Paştelui unor familii defavorizate din Buzău.

Cati romani fac sau ar face acelasi lucru? Din suflet de roman, pentru suflet de roman.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE