luni, aprilie 15, 2024
AcasăActualitate militaraDecoratii cu însemn de război pentru 4 militari romani

Decoratii cu însemn de război pentru 4 militari romani

Virtutea Militara in grad de cavaler
Virtutea Militara in grad de cavaler
La propunerea ministrului Apărării Naţionale, Mircea Dușa, preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat ieri decretul de decorare a 4 militari romani, in urma participarii la o misiune in teatrul de operatii din Afganistan.

În semn de apreciere pentru înaltul profesionalism demonstrat în îndeplinirea cu succes a misiunilor încredinţate, pentru devotamentul şi curajul excepţionale dovedite de militari pe timpul participării în teatrul de operaţii din Afganistan, domnul președinte Traian Băsescu a conferit Ordinul „Virtutea Militară” – în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, de război domnului locotenent-colonel Gheorghe-Mihai Constantin Nicolaescu şi domnului sublocotenent Robert-Tibor Ignaţie Birtok.

Medalia „Bărbăţie şi Credinţă” clasa a-III-a, cu însemn pentru militari, de război domnului a fost acordata sergent-majorului Ioan Maria Mihăilă iar Medalia „Meritul Sanitar” clasa a III-a, cu însemn pentru militari, de război sergentului Ioan-Gabriel Palea.

Erau interesante cateva detalii venite din partea ministerului dar ….liniste totala. Sunt militari romani, apreciati de minister, apreciati si decorati de presedinte, cel mai probabil pentru fapte eroice ce merita cunoscute.

Felicitari baieti.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE