joi, noiembrie 30, 2023
AcasăForte aerieneMApN a contractat servicii de reparare si intretinere aeronave militare MIG-21L, IAR-99...

MApN a contractat servicii de reparare si intretinere aeronave militare MIG-21L, IAR-99 si IAR-330

migMinisterul Apararii Nationale, prin Unitatea Militara 01836, a publicat saptamana trecuta un anunt de atribuire prin care Aerofina SA va presta servicii de reparare, intretinere si furnizare produse pentru aeronave militare MIG-21L, IAR-99, IAR-330.

Potrivit anuntului, tipul procedurii a fost de negociere fara anunt de participare, justificarea alegerii acestei proceduri fiind faptul ca lucrarile, produsele, serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice.

Astfel, Aerofina va presta servicii de reparatie capitala scaune de catapultare pt. avioanele IAR-99, reparatii lansatoare pt. rachete MAGIC-2, reparatii echipamente din compunerea sistemelor SAIMS pt. elicopterele IAR-330, capsa pirotehnica pentru verificare tensiuni reziduale pt. lansatoare de tragere cu rachete SPIKE si va furniza produse- sistem SAIMS pt. IAR-99 Standard, IAR-330SOCAT, pirotehnie pt. avioanele MIG-21L.

Valoarea totala finala a contractului sau a contractelor este de 957,983.61 RON fara TVA, valoarea initiala a contractului fiind estimata la 1115522.20 RON fara TVA.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Totul e corect în aparență. Ar fi bine dacă ați respecta și convențiile limbii române. Astfel 957,983.61 RON se scrie 957.983,61 lei. Cred că se impune respectarea acestor convenții pentru că, dacă nu mă înșel, articolul este în limba română.

    Edit roarmy: Adrian, in vremuri demult apuse asa stiam si eu ca se scrie, insa, inainte de a ma certa atat de tare, ia vezi sursa oficiala cum spune (punctul II.2.1 din anuntul de atribuire): Anunt atribuire . Pot eu sa fiu Toma Necredinciosul si sa nu ma incred in Sistemul Electronic de Achizitii Publice?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular