miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăActualitate militaraMai are armata ministru?

Mai are armata ministru?

În zilele de 23 şi 24 septembrie, o delegaţie a Ministerului Apărării Naţionale, condusă de domnul Viorel Oancea, secretar de stat pentru politica de apărare şi planificare, participă la Reuniunea informală a miniştrilor apărării din statele membre ale Uniunii Europene.

Activitatea este organizată, la Gent, de preşedinţia belgiană a Consiliului Uniunii Europene.
Oficialităţile prezente la acest forum dezbat teme importante pentru procesul de dezvoltare a Politicii de Securitate şi Apărare Comună a Uniunii Europene, printre care se numără cooperarea pentru dezvoltarea capacităţilor de apărare, operaţiile UE de management al crizelor, cooperarea UE cu NATO, precum şi cu alţi parteneri în domeniul managementului crizelor şi dezvoltării capacităţilor necesare în domeniu.

Sursa: mapn.ro

Nota redactiei: Oare care este motivul pentru care ministrul apararii evita intalnirile internationale delegand de fiecare data alte persoane? Sa fie necunoasterea de catre ministru a ,citez din comunicat , „dezvoltarea capacităţilor de apărare, operaţiile UE de management al crizelor, cooperarea UE cu NATO. Sau probabil sunt mai importante activitatile alaturi de doamna Udrea?
Domnule ministru, nu uitati ca sunteti reprezentantul la cel mai inalt nivel al militarilor atat pe plan intern cat si international.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular