miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăDiverseIntrebare adresata ministrului apararii de catre senatorul Valer Marian

Intrebare adresata ministrului apararii de catre senatorul Valer Marian

Sursa prezentei o reprezinta un articol de pe stareanatiunii.com si este o intrebare adresata de senatorul Valer Marian ”Domnului prim-ministru al Apărării Naţionale, Mircea Duşa”, avand ca tema pierderea de catre MApN a staţiunii balneoclimaterice Vaţa situată în Munţii Apuseni, judeţul Hunedoara.

Inainte de a citi intrebarea adresata ”primului ministru al apararii” de catre senatorul ce il are ca si consilier pe tanarul locotenent rebel Alexandru, facem precizarea ca in fisa senatorului Valer Marian, astazi 18.03.2014, aceasta intrebare nu exista, ea fiind preluata integral de pe stareanatiunii.com.

Adresată: Domnului prim-ministru al Apărării Naţionale, Mircea Duşa
Senator: Valer Marian
Circumscripţia electorală: nr. 32 Satu Mare
Colegiul electoral: 1
Grup parlamentar: Independent
Obiect: Condiţiile în care Ministerul Apărării Naţionale a pierdut administrarea staţiunii Vaţa din judeţul Hunedoara

Şedinţa Senatului din : 17.03.2014

În temeiul art. 112 alin. 1 din Constituţia României şi art. 158 din Regulamentul Senatului, vă înaintez prezenta

ÎNTREBARE:

În cursul anului 2010, în timp ce ministru al Apărării Naţionale era preşedintele UNPR, Gabriel Oprea ( autoproclamat apărător al interesului naţional ), iar ministru al Turismului era vicepreşedintele PDL Elena Udrea ( autoproclamată reprezentanta generaţiei în blugi şi adidaşi, care apără interesele românilor), Ministerul Apărării Naţionale a pierdut staţiunea balneoclimaterică Vaţa din judeţul Hunedoara, situată în Munţii Apuseni şi clasificată cu patru stele, care s-a aflat în administrarea sa după privatizarea Romtelecom.

Staţiunea a fost preluată de către o firmă aparţinând familiei doamnei Kohalmi Luminiţa, cunoscută ca susţinător şi sponsor al partidului prezidenţial PDL, consilier al miniştrilor Apărării Naţionale din perioada 2005-2010, consilier al ministrului Turismului, Elena Udrea, în perioada 2010-2012, iar din 2012 până în prezent consilier al consilierului prezidenţial pe probleme de securitate naţională, Iulian Fota.

Vă solicit să-mi comunicaţi denumirea, sediul, asociaţii şi administratorii societăţii comerciale care au preluat staţiunea Vaţa de la Ministerul Apărării Naţionale, modalitatea de atribuire ( prin licitaţie pentru vânzare, concesionare sau închiriere ori prin încredinţare directă ), precum şi preţul de vânzare sau valoarea concesiunii ori a chiriei.

Solicit răspuns scris şi oral.

Senator
Valer Marian

Asteptand si noi cu foarte mare interes raspunsul, trebuie sa ii atragem domnului senator atentia ca este foarte posibil sa nu primeasca raspuns, pentru simplul fapt ca ”scrisoarea” domniei sale are un ”adrisant” nu tocami clar. Pai bine mai draga, ori primului-ministru, ori ministrului apararii?

Daca nu primiti un raspuns oficial, un posibil raspuns, neoficial insa, il puteti gasi, domnule senator, pe ziarulunirea.ro: Doi “jurnalişti” din Sebeş au pus mâna pe o întreagă staţiune de lux din judeţul Hunedoara!

Sursa initiala: stareanatiunii.com

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular