miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăActualitate militaraDrapel de luptă pentru Agenţia de cercetare pentru tehnică şi tehnologii militare,...

Drapel de luptă pentru Agenţia de cercetare pentru tehnică şi tehnologii militare, cu ocazia aniversării Zilei Înzestrării Armatei

Foto: facebook.com/mapn.ro
Astazi a avut loc ceremonia de înmânare a Drapelului de luptă Agenţiei de cercetare pentru tehnică şi tehnologii militare, cu ocazia aniversării Zilei Înzestrării Armatei.

La eveniment a participat, asa cum ne-a obisnuit, ministrul apărării naţionale care a precizat că Armata are nevoie acum, mai mult ca oricând, de o instituţie în domeniu dinamică, modernă, care să valorifice cât mai bine resursele umane şi financiare destinate înzestrării armatei, potenţialul tehnic, tehnologic şi industrial, astfel încât să constituie un adevărat motor strategic al procesului de transformare a Armatei României pentru o integrare deplină în structurile euro-atlantice.

„În Carta Albă a Apărării există o analiză la rece a situaţiei existente în Armată. A sosit timpul pentru transformarea şi modernizarea tehnicii militare, pentru a demonstra că avem o Armată performantă şi corespundem tuturor cerinţelor NATO şi ale partenerilor noştri internaţionali”, a declarat ministrul Duşa.

În discursul rostiti cu ocazia ceremoniei, ministrul a felicitat personalul Agenţiei de cercetare pentru tehnică şi tehnologii militare pentru primirea Drapelului de luptă.

Referindu-se la domenii de interes conexe, ministrul apărării naţionale a apreciat că industria românească de apărare trebuie să-şi recâştige prestigiul şi a apreciat că numai o colaborare strânsă între Ministerul Apărării Naţionale şi firmele din industria de apărare poate să ducă la un rezultat bun pentru cele două părţi implicate.

Vorbe frumoase, concretizarea acestora ar fi superba. Deocamdata lipseste cu desavarsire.

Felicitari si din partea noastra Agenţiei de cercetare pentru tehnică şi tehnologii militare cu ocazia primirii Drapelului de Lupta.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE