duminică, decembrie 10, 2023
AcasăActualitate militaraUn nou secretar de stat la MApN

Un nou secretar de stat la MApN

Prin Decizia nr. 238/2015 semnată de către primul ministru al României, la propunerea ministrului Apărării Naţionale, a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Apărării Naţionale domnul Gabriel Les.

Astfel, “Având în vedere propunerea ministrului Apărării Naţionale, în temeiul art. 15 lit. d) şi al art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie. Articol unic: Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Gabriel Beniamin Leş se numeşte în funcţia de secretar de stat la Ministerul Apărării Naţionale”, se arată în Decizia nr. 238/2015 semnată de către primul ministru al României, Victor Ponta.

Decizia 238 a fost publicata in Monitorul Oficial Partea I nr. 782 din 21 octombrie 2015.

Sătmăreanul Gabriel Leş, membru în Organizaţia Judeţeană Satu Mare a PSD, a precizat că nu se aştepta la numirea în această funcţie, dar a aratat ca este onorat şi mulţumit.

“Am depus CV-ul în urmă cu circa două săptămâni, în urma unei propuneri făcute de către ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa. Vestea că am fost numit în funcţie este din această seară. Este o funcţie care mă onorează, dar care în acelaşi timp mă şi obligă. Sper să mă achit cu responsabilitate de sarcinile pe care le voi avea în noua funcţie”, a spus Gabriel Leş.

În cei doi ani la APIA Satu Mare, ca director, Gabriel Leş a declarat că a învăţat extrem de mult, mai ales în a lucra cu omul, în a avea încredere în ceea ce înseamnă om adevărat. La APIA, Gabriel Leş a dat curs la peste 30.000 de cereri pe an.

Un CV al domnului Gabriel Les nu am gasit, insa declaratia de avere si interese poate fi vazuta pe site-ul APIA.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular