marți, iulie 23, 2024
AcasăActualitate militaraComunicat adresat membrilor SCMD de purtatorul de cuvant al sindicatului Valeriu Pricina

Comunicat adresat membrilor SCMD de purtatorul de cuvant al sindicatului Valeriu Pricina

Recomandam sindicalistilor militari sa nu raspunda provocarilor de tot felul, indemnurilor de iesire la actiune ilegala, neaprobata, fapt ce se poate solda cu grave consecinte pentru sindicat si pentru conducerea acestuia.

Credem ca cei care indeamna la o asemenea iesire ilegala se fac, voit sau nevoit, exponentii unei veritabile provocari.
Le amintim membrilor nostri de sindicat ca avem stabilita o strategie de actiune, adoptata prin consultari cu filialele si conducerile acestora.
Nu putem sa acuzam conducerea politica a tarii de actiuni neconstitutionale, de masuri ilegale, si noi, la randul nostru sa procedam in aceiasi termeni.
Avem incredere in justitia tarii, avem incredere in aceia care, in randul sindicatului, si-au asumat sarcina de a castiga salubru aceasta batalie.
Suntem, in principiu solidari cu colegii nostri din Politia Romana.
SCMD va participa la actiunile la care a fost solicitat de catre aliatii nostri sindicali si la cele planificate si conduse de SCMD, astfel:
28 septembrie, in Piata Victoriei – vor participa numai filialele SCMD din Capitala; in acest sens ii rugam pe toti rezervistii militari sa contacteze conducerile Birourilor Operative ale Filialelor din Bucuresti si sa confirme participarea lor la miting.
28 septembrie – 7 octombrie – vor participa sindicalistii militari din judete, la actiunile declansate pe plan local in principalele garnizoane ale tarii, conform graficului pe care filialele il vor primi pana luni, 27.09 a.c.
25 octombrie – vor participa sindicalistii militari din toata tara, la Bucuresti, in punctele pe care le veti primi in timp oportun, conform Planului de actiune. Reamintim tuturor ca pana la data de 30.09.2009, trebuie finalizata, la nivelul fiecarei filiale, lista cu participantii la acest miting, pe care il dorim de mari proportii.

Col. (r) Valeriu PRICINA – Vicepresedinte si purtator de cuvant al SCMD

Sursa: sindicatulcmd.blogspot.com

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE