luni, aprilie 15, 2024
AcasăActualitate militara19 ofiţeri români decoraţi in Afganistan de armata SUA

19 ofiţeri români decoraţi in Afganistan de armata SUA

Bronze Star Medal
Bronze Star Medal
In semn de apreciere a devotamentului, daruirii si profesionalismului de care au dat dovada pe timpul desfasurarii misiunii in Afganistan, 19 ofiteri romani au primit distinctii de la partenerul american alaturi de care si-au desfasurat activitatea mai bine de sase luni. Bronze Star Medal şi Army Commendation Medal sunt distincţiile primite de militarii romani.

Militarii romani, care au încadrat funcţii în Comandamentul Regional de Sud, au primit decoratiile in cadrul unei ceremonii desfăşurate în baza militară din Kandahar, una din cele mai mari baze militare din Afganistan, principal nod de tranzit pentru trupele aliate.

Generalul maior Paul LaCamera, comandantul Comandamentului Regional de Sud, a felicitat devotamentul militarilor români, arătând că aceştia sunt un adevărat exemplu de dăruire şi profesionalism în mediul aliat din Afganistan.

Medalia Steaua de Bronz este o distinctie militara individuala, fiind acordată pentru acte de eroism, acte de merit sau servicii meritorii desfasurate într-o zonă de luptă. Medalia mai este cunoscuta sub denumirea Steaua de Bronz.

Army Commendation Medal se conferă militarilor americani sau parteneri pentru acte individuale de eroism, realizări sau servicii meritorii.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE