joi, septembrie 28, 2023
AcasăIn zona barfeiUn nou atac marca puterea.ro la seful Spitalului Militar Central: ”MAI PRESUS...

Un nou atac marca puterea.ro la seful Spitalului Militar Central: ”MAI PRESUS DE LEGE. Afacere imobiliară, cadou de la MApN.

Managerul Spitalului Militar Central a dobândit un apartament în Centrul Capitalei de la MApN, în 2007 pe care-l închiriază pe mii de euro. În tot acest timp, şeful Spitalului Militar locuieşte într-o vilă din sectorul 1. Depistat cu numeroase nereguli de către Curtea de Conturi şi Corpul de Control al primului-ministru, managerul Emilian-Aurelian Ranetti îşi păstrează fotoliul de şef al spitalului.

Managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central (SUUMC) „Dr. Carol Davila” Bucureşti, Emilian-Aurelian Ranetti, a primit de la Ministerul Apărării Naţionale (MApN) un apartament în zona Traian, din Centrul Capitalei, ca locuinţă de serviciu.

Având această posibilitate, în 2007, Ranetti a achiziţionat apartamentul de 110 mp de la MApN. La scurt timp, apartamentul a fost scos la închiriat de către managerul Spitalului Militar Central. Dovadă stă chiar declaraţia de avere a acestuia pe anul 2011, în care se arată că din închirierea apartamentului, managerul SUUMC a obţinut peste 3.000 de euro şi 15.000 de lei. În 2010, potrivit declaraţiei de avere, Ranetti a obţinut din închirierea locuinţei 6.000 de euro.

În plus, Emilian-Aurelian Ranetti deţine, potrivit declaraţiilor sale de avere, o casă de locuit în suprafaţă 350 de mp, situată în sectorul 1 al Capitalei şi achiziţionată în anul 2010.

De menţionat că, în momentul în care a dobândit apartamentul de la MApN, Ranetti locuia în Capitală, dar într-un apartament ce figurează ca proprietate a părinţilor acestuia, potrivit surselor din cadrul MApN.

Citeste articolul integral pe puterea.ro: ”MAI PRESUS DE LEGE. Afacere imobiliară, cadou de la MApN.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular