joi, septembrie 28, 2023
AcasăIn zona barfeiUite procesul,nu e procesul......SCMD nu stie ca are proces azi?

Uite procesul,nu e procesul……SCMD nu stie ca are proces azi?

Va prezentam alaturat comunicatul sefului SCMD, Mircea Dogaru referitor la procesul SCMD din data de 11.01.2011, proces de care se pare ca SCMD prin persoanele imputernicite nu are habar. De ce nu are habar nu stim. Sau are habar dar nu vrea sa se stie…sau poate cei de la ICCJ vor raul sindicalistilor militari postand pe site-ul oficial procese care nu exista in realitate.

Sa vedem despre ce este vorba:
-comunicatul colonelului Dogaru:
Referitor la procesul SCMD din 11.01.2011
Acest proces nu exista si oricum nu a fost implicat SCMD . Va reamintesc, stimati colegi, ca, in momentul obtinerii suspendarii HG 735/2010 in ziua de 28.09.2010, juristii SCMD obtinand de la domnul Col (r) Viorel Iepure, prin fax, certificatul de grefa, au decis retragerea imediata a actiunii SCMD de la Curtea de Apel Bucuresti ca si stoparea actiunilor initiate de grupuri ale SCMD la alte curti de apel, deoarece suspendarea obtinuta se referea la imposibilitatea aplicarii unui act administrativ (HG 735/2010) fapt de care profita toata lumea. Mai catolici decat Papa, o serie de Napoleoni, care le stiu pe toate, ne-au injurat imediat, pe dna Elena Cobuz, pe dl Constantin Monac, pe dl Florea Bujorel – avocatul de la Bucuresti si pe mine.
Consider ca acestia au cazut prada actelor banditesti ale unor pescuitori in ape tulburi, care s-au oferit sa le obtina contra unor sume exorbitante (echivaland cu valoarea cotizatiei la SCMD pe 65-100 de ani!…) ceea ce a obtinut si ANCMRR-ul: informatia ca actiunea lor este fara obiect deoarece suspendarea isi face efectul gratie Hotararii 338/28.09.2010 a Curtii de Apel Cluj. Au mai fost pacaliti oamenii nostri si de refuzul ministrilor Apararii si Internelor de a da curs hotararii judecatoresti. In aceste conditii, un membru al sindicatului, pacalit de un celebru avocat, a facut in nume personal o cerere de continuare a actiunii pentru suspendarea HG 735/2010, declarand ca nu este de acord cu decizia noastra de retragere deoarece actiunea a ramas fara obiect conform Hotararii de la Cluj, in Dosarul 7130/2/2010. A facut-o in nume personal si a semnat-o personal fara sa angajeze sindicatul. Reamintesc faptul ca in conformitate cu statutul, art. 25, al. 1, numai presedintele SCMD poate angaja sindicatul in procese. Cum insa stiti ca “”dusmanul vegheaza (si in exterior si in interior)”” s-a considerat ca eu am innebunit si am facut recurs impotriva propriei decizii. A dracului coincidenta!… Lucrurile s-au lamurit, persoana in cauza a inteles situatia si si-a retras in scris propria actiune cu motivatia : “”Nemaiavand nici un interes in cauza, solicit instantei, conform principiului disponibilitatii partilor, sa ia act de retragerea recursului si mentinerea ca temeinica si legala a Hotararii Curtii de Apel Bucuresti data in Dosarul nr. 730/2/2010””. “”Confuzia”” a fost asadar lichidata prin cererea de retragere inregistrata cu nr. 37247 din 06.12.2010, la Registratura generala a ICCJ.
Aventura constituie un semnal pentru “”Napoleoni”” sa nu mai considere ca cei circa 60 de juristi, avocati, fosti procurori, fosti judecatori din Departamentul juridic de la Bucuresti si noi, membrii Comitetului Director, suntem o adunatura de imprastiati, de hoti si ce o mai vrea dl. Oprea sa ne puna in carca, prin agentii domniei sale, si trebuie sa vina marele Gogu sa ne dea solutii!…

Honor et Patria! Vae victis!
Presedintele SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

-dupa ce citim acest comunicat, ca niste adevarati Napoleoni ce ne considera d-l Dogaru , ca niste adevarati sustinatori ai lui Oprea, ca de Oprea este capul rautatilor, venim si-l intrebam pe d-l Dogaru ce reprezinta aceste print screen-uri facute pe site-ul inaltei curti de casatie si justitie:

si acesta:

Asta nu este procesul dumneavoastra domnule Dogaru? Nu este procesul SCMD?
Probabil ministrul Oprea este de vina si acei Napoleoni care nu va lasa sa traiti in liniste. Ei au pus acest proces pe site-ul curtii, sunt sigur.
Daca domnia voastra nu mai aveti nici-un proces deschis, astazi ce se va judeca? Sa fie incompetenta ICCJ care a pus acest proces acolo desi el nu mai exista?

Print screen-urile au fost facute aici si aici

Ca sa va luam apararea putin, credem ca Inalta Curte de Casatie si Justitie sufera de o incompetenta crasa astfel nu se justifica cum ieri a aparut un document cu data de azi. Desi, ca la romani, o explicatie o putem gasi: ati calatorit in viitor cu o zi si ati scos acest certificat de grefa:

Noi am venit cu cateva dovezi care atesta ca astazi SCMD are proces, acum asteptam raspunsul dumneavoastra stimati domni din conducerea SCMD la intrebarea: aveti sau nu proces si daca da, de ce sustineti ca nu?

RELATED ARTICLES

3 COMENTARII

  1. Domnule gorun,echipa roarmy este alaturi de dumneavoastra si nu intelege de ce recurgeti la jigniri pentru a combate ceva. Sa intelegem ca asta este tot ceea ce puteti scoate din taste?

  2. Crezi ca daca jignesti pe cineva rezolvi ceva? Asta denota nesimtirea din oameni. Oamenii astia incearca sa ajute si tu ii faci imbecili. Bravo tie. Poate raspunzi tu desteptule la intrebarile puse de cei de la roarmy. Ti se par atat de anormale?
    Poate ne spui tu de ce nu apare odata situatia aia financiara sa vedem unde sunt banii nostrii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular