miercuri, februarie 21, 2024
AcasăLegislatieTotul despre pensii la linia verde pusa la dispozitie de MApN. Tabelele...

Totul despre pensii la linia verde pusa la dispozitie de MApN. Tabelele cu datele procesate pe baza adeverintelor de venit pana la 18.01.2011

Ministrul Apărării, Gabriel Oprea, a anunţat miercuri că, suplimentar datelor publicate pe site-ul Ministerului, instituţia pune la dispoziţia pensionarilor militari un număr de telefon apelabil gratuit, la care aceştia pot afla detalii despre procesul de recalculare a pensiilor.

La numărul anunţat de ministrul Gabriel Oprea – 0800.808.880, apel netaxabil, răspund între orele 8.00-20.00 specialişti ai MApN, care pot da detalii complete cu privire la recalcularea pensiilor.

Totodată, a anunţat Oprea, pe site-ul MApN au fost publicate miercuri listele cu pensiile recalculate până în prezent, care cuprind detalii privind gradul pensionarului, stagiul militar, precum şi cuantumul pensiei înainte şi după recalculare, nu şi numele pensionarilor, astfel că nicio persoană nu poate fi identificată.

Gabriel Oprea a anunţat că, până în prezent, 66.389 de pensionari au depus formularul pentru obţinerea adeverinţelor de venit, în vederea recalculării pensiei, la centrele militare locale. Totodată, din cele aproximativ 52.000 de dosare înregistrate la Minister, peste 25.000 au fost rezolvate.

Ministrul Oprea a dat garanţii că pensiile de până la 3.000 de lei ale pensionarilor cu stagiu militar complet nu vor scădea după recalculare, mai mult, multe dintre acestea au crescut.

De asemenea, în procesul de recalculare a pensiilor sunt implicaţi aproape 5.000 de oameni, iar zilnic sunt soluţionate aproximativ 1.000 de dosare de pensii, a adăugat Oprea. Totodată, a menţionat ministrul, întreaga arhivă a Armatei Române va trece în sistem digital.

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a publicat astăzi, pe pagina sa de internet, tabelele cu datele pentru cele 21.798 de dosare ale pensionarilor militari procesate până la 31 decembrie 2010, dar nu face public şi numele acestora.

Oficialii MApN au explicat că, în acest fel, îşi propun să demonstreze că pensiile militare pentru cei care au cariera militară completă şi pensie până la 3.000 de lei nu vor scădea. În plus, cei cu carieră militară incompletă şi cu pensii mai mici de 3.000 de lei vor primi sume lunare mai mari de la stat.

SITUAŢIA RECALCULĂRII PENSIILOR MILITARE, PE BAZA ADEVERINŢELOR DE VENIT, PÂNĂ LA DATA DE 18.01.2011

Tabele cu pensiile recalculate:

Tabel nr. 1 – cu datele procesate pe baza adeverinţelor de venit până la 18.01.2011, pentru recalcularea pensiilor militare sub 3.000 lei ale beneficiarilor cu o carieră militară completă
Tabel nr. 2 – cu datele procesate pe baza adeverinţelor de venit până la 18.01.2011, pentru recalcularea pensiilor militare sub 3.000 lei ale beneficiarilor cu o carieră militară incompletă
Tabel nr. 3 – cu datele procesate pe baza adeverinţelor de venit până la 18.01.2011, pentru recalcularea pensiilor militare peste 3.000 lei ale beneficiarilor cu o carieră militară completă
Tabel nr. 4 – cu datele procesate pe baza adeverinţelor de venit până la 18.01.2011, pentru recalcularea pensiilor militare peste 3.000 lei ale beneficiarilor cu o carieră militară incompletă.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Minciuni grosolane, caracteristice bucurestenilor proveniti din Moldova : s-au calculat pensiile dupa salarul mediu, nu s-a tinut cont de documentele trimise, marsavii de la asazisul minister au tiparit deciziile cu mult timp in urma, tot ceea ce declara caporalul ajuns ministru si maimuta de asazis general finantist sunt minciuni grosolane – rusine acestor impostori, le doresc lor si familiilor pe care le au tot raul din lume si sa ajunga in aceeasi situatie cu militarii rezervisti – un HUOOOO prelung acestor rahati care nu sunt militari….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE