miercuri, februarie 28, 2024
AcasăActualitate militaraSoldati si gradati profesionisti, vi se pregateste ceva....bun. Drepturi normale de pensie.

Soldati si gradati profesionisti, vi se pregateste ceva….bun. Drepturi normale de pensie.

Grad fruntas pentru tinuta de oras
Grad fruntas pentru tinuta de oras
In urma cu ceva vreme scriam despre intrebarea oficiala adresată de senatorul Alexandru Cordos (colegiul 4 Cluj-Napoca) ministrului apararii nationale, Mircea Dusa, avand ca tema măsurile de protecţie socială pentru soldaţii și gradaţii profesionisti: ”Vesnica nerezolvata problemă a soldatilor si gradatilor profesionisti revine in actualitate” Iata ca, in timpul legal, a venit si raspunsul Ministerului Apararii Nationale si ….e de bine.

Fara alte comentarii, iata textul raspunsului:

”Cu privire la aspectele mentionate de către dumneavoastră în cuprinsul întrebării vă comunicăm că, la nivelul Ministerului Apărării Naționale, a fost elaborat un proiect de act normativ care să reglementeze drepturile de pensie militară, inclusiv pentru soldații și gradații profesionisti, în condiții similare cadrelor militare în activitate. (sublinierea arata practic importanta raspunsului)

În prezent, proiectul se află în faza finală de definitivare, urmând ca în perioada următoare să fie supus analizei celorlalte instituții interesate în aplicarea acestuia.”

Desi nu este semnat de ministrul apararii nationale Mircea Dușa, personal, raspunsul este oficial, fiind certificat prin stampila ministrului. Acest raspuns ce aduce o raza de speranta pentru cea mai mare categorie de personal a armatei poate fi vizualizat cu un click aici: Raspuns nr. SG 2365 din 4.4.2013 la întrebarea ”Măsuri de protecţie socială pentru soldaţi-gradaţi voluntari”.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Aș vrea să văd ceva concret legat de SGP nu ”raze de speranță”… am colegi care au fost nevoiți să părăsească sistemul datorită vârstei și nu beneficiază de niciun fel de protecție socială…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE