sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăDiverseShow aerian in 21 iunie la Bucuresti - BIAS 2014

Show aerian in 21 iunie la Bucuresti – BIAS 2014

BIAS 2014
Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti are plăcerea de a vă invita, şi în 2014, la cel mai aşteptat eveniment de acrobaţie aeriană din România Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition 2014 ce va avea loc pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa-Aurel Vlaicu, evenimentul fiind programat pentru data de 21 iunie 2014.

Pentru că BIAS 2013 a fost un spectacol impresionant (100 de piloţi şi paraşutişti, 100 de aeronave şi cam 100.000 de spectator), organizatorii si-au propus ca, la ediția din acest an, să păstreze aceleaşi proporţii grandioase invitând echipe de acrobaţie aeriană consacrate la nivel mondial, dar şi echipe autohtone care vor face deliciul celor pasionaţilor de aviație.

Astfel, la eveniment vor fi prezenti cei de la TAROM, Aeroclubul Romaniei, Soimii Romaniei, Iacarii Acrobati, JURGIS KAIRYS, FLYING BULLS si nu in ultimul rand Fortele Aeriene Romane. Invitatii speciali ai evenimentului sunt echipa de acrobaţie aeriană Baltic Bees ce evoluează pe cinci aeronave de tip L-39C Albatros si campionul mondial Luca Bertossio, un adevărat fizician al zborului cu planorul. Planorul său, un Swift S1 fabricat în Cehia, este cel mai performant aparat de acest tip din lume.

Agenda evenimentului

Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS 2014) se va desfăşura în data de 21 iunie 2014, pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa-Aurel Vlaicu.

Intrarea publicului este liberă accesul fiind permis prin ROMAERO. Intrucat locurile de parcare sunt strict limitate, organizatorii recomanda folosirea mijloacelor de transport în comun.

Spectacolul aerian cuprinde 2 secţiuni principale de evoluţii aeriene:

Sâmbătă, 21 iunie I:

Accesul publicului se face începând cu ora 8:00
Parada care reuneste elita acrobatiei aeriene mondiale la BIAS 2014 se deschide, sâmbătă, 21 iunie, la ora 09:30, cu un survol al Fortelor Aeriene Române.

Aeroclubul României va prelua stafeta pentru 30 de minute, pentru a o preda echipei Air Bandits. Luca Bertossio si Flying Bulls sunt deja nume familiare pentru iubitorii de BIAS, iar Baltic Bees revin în fortă, încălzind publicul pentru Aeroclub Galeb, aflati pentru prima dată la Bucuresti. Jurgis Kairys nu avea cum să lipsească din prima parte a programului, ce va fi încheiat simetric cu exercitiile Fortelor Aeriene Române.

Festivitate de premiere a echipelor de acrobaţie
Sesiune de autografe

Sâmbătă, 21 iunie: II

După un repiro necesar atât performerilor, cât si publicului, programul va fi reluat la ora 18:00, când maestrii zborului se vor întoarce pentru atât de asteptatul zbor în crepuscul, apoteotic si exploziv. Publicul va fi tinut în priză până în ultima secundă a evenimentului de concertul sustinut, începând cu ora 22:00, de Cristi Minculescu & Nuţu Olteanu Supergrup.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE