duminică, iulie 14, 2024
AcasăPoliticaSenatorul-colonel PDL Nicolae Dobra condamna taierea pensiilor militare!

Senatorul-colonel PDL Nicolae Dobra condamna taierea pensiilor militare!

Nicolae Dobra este colonel (r.), doctor în științe militare, specialitatea transmisiuni. A fost șef de stat major și comandant al UM 01760 Sebeș, Alba, a fost șef secție în SMG, șef direcție în Serviciul de Telecomunicații Speciale. Deci, un militar de carieră, un profesionist al științei armelor. Dobra mai are o funcție: este senator PDL de Alba și membru al Comisiei de apărare din camera superioară.

În interviul pe care l-a acordat www.e-politic.ro, senatorul-colonel Dobra are curajul să recunoască, spre deosebire de toți ceilalți parlamentari sau politicieni PDL sau din arcul puterii, că “s-a bulversat un sistem fără să se câștige nimic!”.

♦ Eu cred că, până la urmă, pensiile vor fi recalculate corect și oamenii își vor primi drepturile legale! Pentru că legea trebuie aplicată și se va aplica, că așa e legea, asta e situația!

♦ Problema este că mie mi se pare că s-a bulversat un sistem fără să se câștige nimic! Când strici ceva, ar trebui să pui ceva mai bun în loc!

♦ Părerea mea este că problema pensiilor trebuia organizată la nivelul tuturor structurilor statului, cu niște legi riguroase și exacte, și în situația asta lucrurile ar fi fost mult mai bune! Ori, ele s-au aplicat așa cum s-au aplicat, și atunci uite că am bulversat un sistem și rezultatele sunt așa cum sunt și oamenii sunt nemulțumiți!

♦ Chiar dacă unii vor câștiga, oamenii vor rămâne cu gustul amar că au intrat în acest sistem!

♦ Repet, am stricat un sistem fără să punem în loc altul mai bun! Și fără nici un câștig pentru nimeni – nici pentru militari, nici pentru statul român!

Citeste tot articolul pe e-politic.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE