joi, septembrie 28, 2023
AcasăActualitate militara Romanian Diving Award la final: Ziua scafandrilor militari.

Romanian Diving Award la final: Ziua scafandrilor militari.

Initiat anul acesta de catre scafandrii militari pentru stimularea activitatilor recreationale si profesioniste de scufundare in Marea Neagra, concursul are ca punct final ziua de 1 octombrie, ziua scafandrilor militari.

Astfel, cu ocazia zilei scafandrului, Centrul de scafandri din Constanta organizeaza pe 1 octombrie de la ora 12.30 gala de premiere a concursului Romanian Diving Award.

Juriul va acorda premii cluburilor si scafandrilor participanti dar si jurnalistilor care au realizat cele mai bune materiale de mediatizare a evenimentului.

Concursul a constat in recuperarea de catre participanti a 11 plachete plantate de catre organizatori in luna mai, la adancimi cuprinse intre 10 si 85 de metri.

Cu o activitate de peste 35 de ani, Centrul de scafandri al Fortelor Navale dispune de specialisti care, pe langa activitatile specifice, fac parte si din comisii ce reglementeaza activitatea de scafandrerie la nivel national si international.

Nu ne ramane decat sa le adresam scafandrilor militari sincere felicitari pentru activitate si un sincer la multi ani de ziua lor.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular