joi, septembrie 28, 2023
AcasăIn zona barfeiRezervistii militari participa la proteste. Proteste organizate de SCMD in Bucuresti.

Rezervistii militari participa la proteste. Proteste organizate de SCMD in Bucuresti.

Conform unui comunicat al SCMD, membrii acestui sindicat vor participa la mitingul organizat in Piata Universitatii, in ziua de 19.01.2012, orele 17.00, hotarare adoptata de Comitetul Director in seara zilei de 16.01.2012. Conform acestei hotarari, toti membrii SCMD care vor participa la acest miting vor purta insemnele SCMD.

Locul de adunare stabilit este Piata Universitatii, in jurul fantanii de la Facultatea de Arhitectura se arata in comunicatul semnat de colonelul in rezerva Dogaru, presedintele sindicatului.

In acelasi timp, Primăria Capitalei a aprobat cererea Sindicatului cadrelor militare disponibilizate de a organiza proteste în perioada 23-31 ianuarie în București. Potrivit reprezentanților Municipalității, în această perioadă, SCMD a primit dreptul de a protesta pe trotuarul din fața monumentului Leul, situat la intersecția bulevardelor Iuliu Maniu și Geniului (zona Palatul Cotroceni), între orele 10.00 și 19.00. La aceste proteste vor participa 150 de persoane, în fiecare zi.

In data de 24 ianuarie, Sindicatul va organiza un miting în Piața Victoriei și un marș de protest pe traseul Aviatorilor-Calea Dorobanți-strada Emil Pangrati. Potrivit autorizației emise de Primăria Capitalei, la acest marș vor participa 10.000 de persoane.

Sorin Oprescu a spus că nu se pune problema să nu autorizeze un miting în condiţiile în care ştie foarte bine ce se întâmplă în România. ”Mă despart complet de cei care provoacă forţele de ordine, violenţele şi distrugerile în special ale străzilor şi clădirilor”, a afirmat Oprescu.

Este buna expunerea mediatica a rezervistilor militari in aceste zile fierbinti? Vor participa la aceste proteste si rezervistii carora le-au crescut pensiile? Ramane de vazut…….

RELATED ARTICLES

2 COMENTARII

  1. Eu nu sunt de acord cu aparitia acestor organizatii mai ales ca la un moment dat membrii pot fi folositi ca masa de manevra de catre presedintii acestora. De exemplu cand te uiti cat de mult poate sa abereze presedintele acestui sindicat la tv te apuca groaza pe mana cui a ajuns sa isi lase romanii sperantele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular