sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăActualitate militaraExterneReuniunea Comitetului Militar al NATO la Bruxelles, în formatul şefilor statelor majore...

Reuniunea Comitetului Militar al NATO la Bruxelles, în formatul şefilor statelor majore ale apărării.

Şeful Statului Major General, generalul-maior Ştefan Dănilă, va participa, în zilele de 4 şi 5 mai, la Reuniunea Comitetului Militar al NATO în formatul şefilor statelor majore ale apărării, ce se desfăşoară la Bruxelles.

Şefii statelor majore ale apărării din ţările membre NATO vor avea o întâlnire cu Secretarul General al NATO, domnul Anders Fogh Rasmussen, şi vor avea discuţii, în diferite formate, cu omologii din Georgia, Rusia şi Ucraina, precum şi cu şefii statelor majore ale apărării din ţările contributoare la operaţiile din Libia şi Afganistan.

Pentru prima dată de la preluarea de către NATO a controlului asupra operaţiei Unified Protector, şefii statelor majore ale apărării vor evalua progresul acţiunilor din Libia împreună cu cei doi comandanţi ai comandamentelor strategice ale NATO, amiralul James Stavridis (SACEUR) şi generalul Stéphane Abrial (SACT), şi cu comandantul Comandamentului Întrunit de la Napoli, amiralul Samuel J. Locklear III.

De asemenea, în cadrul reuniunilor prezidate de amiralul Giampaolo Di Paola, preşedintele Comitetului Militar al NATO, vor fi abordate subiecte referitoare la tranziţia operaţiei ISAF şi la perspectivele pe termen lung ale Afganistanului.

În timpul întâlnirilor cu omologii săi, generalul-maior Ştefan Dănilă va discuta despre stadiul şi perspectiva transformării Armatei României, contribuţia la misiunile NATO în teatrele de operaţii şi despre modalităţile de dezvoltare a relaţiilor bilaterale de cooperare militară.

Sursa: mapn.ro

RELATED ARTICLES

4 COMENTARII

 1. MAFIA A BLOCAT CONTURILE FACEBOOK…,MAFIA… UNITIVA CA MAFIA NU IARTA.VETI TRAI SI PIERI CA SCLAVI.
  CUM IMI FAC UN CONT DE FACEBOOK SUNT BLOCAT.MA GASITI LA TEL……..

  Post moderat pentru instigare la comportament inadecvat categoriei sociale la care se face referire pe acest site. Domnule Ion , un limbaj moderat si fara instigare la acte reprobabile va fi postat oricand pe acest site.

 2. Thu, June 9, 2011 6:33:24 PMCum se adresează o petiţie
  From: „EuroparlRequestFormPetition@europarl.europa.eu” View Contact
  To: ispassabin@yahoo.com

  –––––––––––––––––––––––––––

  Mesajul dumneavoastră a fost recepţionat. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

  Date de contact
  Sex: Dl
  Nume: ISPAS
  Prenume: SABIN MARIUS
  Naţionalitate : română
  Adresă poştală: STR. –-moderat–
  Cod poştal : 210210
  Localitate : TG-JIU
  Ţara: România
  E-mail: ispassabin@yahoo.com

  Informaţii privind petiţia
  În cazul în care Comisia pentru petiţii declară admisibilă petiţia dumneavoastră, sunteţi de acord ca ea să fie considerată document public? Da
  Sunteţi de acord ca numele dumneavoastră să fie consemnat într-un registru public, accesibil pe internet? Da

  Titlul petiţiei dumneavoastră : CUM,CIND CREDETI CA AM SA AJUNG LA CEDO DACA PETITIA MEA NU ESTE ADMISIBILA.INSTANTELE SUNT IN COMPLICITATE.
  AN CAZUL IN CARE PETITIONARUL ADRESEAZA MAI MULTE PETITII,SESIZAND MAI MULTE PROBLEME PENALE,ACESTA VA FI CONEXAT LA DECEDATI.CA RASPUNSURILE LA DECEDATI SUNT LEGALE.AN CONFORMITATE CU MAFIA.DOAR SUNTETI PLATITI SA PROSTI PETITIONARI,TOATE INSTITUTIILE.
  MAFIA! CSM-UL INTERESELE CUI LE CONSTRUITI.VA CER PUNEREA PE ROL A DOSARULUI SI MA PROSTITI… AI SFIDATI PE TOTI CA VATI ORGANIZAT SI TAIATI SI SPINZURATI,MAFIOTI CU ACTE.
  CSM-UL INSPECTIA JUDICIARA ESTE FOARTE BUNA,CA MEMRI SUNT TOTI JUDECATORI SI SUNTETI IN COMPLICITATE, FACETI CE VRETI CA VOI VA CONTROLATI ANTRE VOI .CARE VA MARCA BANUL EXISTA PROCEDURI,HOTARARI…
  DOMNULE JUDECATOR DR.DAN LUPASCU(membru CSM),VA ROG SA-MI SPUNETI CIND VA INTRA DOSARUL MEU PE ROL,SI DE CE DUREAZA?.INSTITUTIILE NU RESPECTA NIMIC FIINDCA FAC PARTE DIN ORGANIZATILE MAFIOTE SI TE CONDAMNA LA MOARTE.
  BAI TOVARASI,PE MINE NU MA AJUTAT,INVATAT NIMENI NICIODATA CA STIITI VOI BINE.CE ASISTENTA JURIDICA CE AJUTOR PUBLIC JUDICIAR MA PROSTITI IN FATA,LA VOI NICI DUMNEZEU NU AJUNGE.AVOCATI SUNT CLAR TOTI LA FEL DAR JUDECATI MAI REPEDE IN BAZA ACTELOR,CE TOT O LUNGITI SI VA BATETI JOC. FACETI MISTO DE CEI FARA BANI CA PLINGEREA PENALA ESTE O ALTA MAGARIE,CINE POATE SA VA FACA CEVA ’’LEGAL’’.LEGEA ESTE PENTRU PROSTI DIN AFARA SISTEMULUI,SAI OBLIGE. NU MA BAGAT IN SEAMA NIMENI NICIODATA CIND AM APELAT(DIN 2000 INCOACE) LA JUSTITIE DOAR CSM-UL. ATIT,BAGAT IN SEAMA.JUSTITIA E PE INTERES.
  CSM-UL CITI ANI IMI TRBUIE SA MA REPREZINTE UN AVOCAT (CONFORM LEGI 146/1997) NU O PANARAMA(SMECHER, AFACERIST,MAFIOT…)CA TOTI,HOTI IN TARA LOR.
  CSM-UL,…PROMOVATI PANARAMELE ASTEA DE JUDECATORI.
  INSTITUTIILE ROMANE MAU ADUS IN SITUATIA DE ASISTAT SOCIAL.DAR LA CEDO AM SA CER SA PLATEASCA PERSOANELE CARE JUDECA SI NU HOTARESTE ACEASTA CAUZA, IN BAZA DOCUMENTELOR DEPUSE.SI VA MAI SPUN A…CA NU SUNT AVOCAT,SA NU MAI DATI TERMENE SAU PUNCTE DE VEDERE CA ARMATA CI HOTARIRE.HOTARIREA O ASTEPT PRIN POSTA CA NU AM PRIMIT NIMIC CIND MI SA AMINAT CAUZA.EU TREBUIE SA FAC SESIZARI, PLANGERI,GARGARA LA TOT FELUL DE INDIVIZI CA LA INFARCT MA INGROAPA BABAUL.BRAVO NU STIE NIMENI MERSUL,TOTI SUNTETI CURATI,SARACI SI CINSTITI.EU SUNT SINGURUL VINOVAT CA NU MAM FACUT AVOCAT, JUDECATOR … (MAFIOT) SI TOTUL MERGEA CA UNS.
  C.S.M.-UL ESTE GARANTUL INDEPENDENTEI JUSTITIEI,DE ACEEA EU NU POT APELA LA UN AVOCAT,IAR INSTANTELE SUNT TOTAL INDEPENDENTE,TOTI SI TOATE CONFORM LEGI.EU NU SUNT AVOCAT,SUNT UN CAZ SOCIAL CU HANDICAP SI AM FOST HARTUIT,ABUZAT,UMILIT CONFORM LEGILOR CARE LE PUTETI FOLOSI AMPOTRIVA MEA,IAR CEILALTI SUNT INDEPENDENTI.
  STITI BINE TOTI CE FACETI,IAR INTERESUL INSTANTELOR ESTE RESPINGEREA,PRELUNGIREA HOTARIRILOR JUDECATORESTI PANA LA DECESUL RECLAMANTULUI.INSTANTELE MAFIOTE SI TOTI AVOCATI SUNT PRIVATI,CA APARA INTERESELE MAFIEI.
  DOAMNA,LAURA ANDREI MULTUMESC PENTRU NUMARUL SENTINTEI CIVILE PRONUNTATA IN 24.03.2011,DAR DE GEABA DACA JUSTITIE NU EXISTA..EU DATORITA STARI DE SANATATE NU POT FACE FATA UNUI PROCES CU UN ASTFEL DE SISTEM…,FARA A FI CEL PUTIN ANDRUMAT,AJUTAT,APARAT IN INSTANTA.DACA FACEAM UN EVENIMANT TRAGIC MUREAM(SUBIT) IN PUSCARIE…,DAR DACA MAFIA INSTITUTIONALA ORGANIZEAZA ASTFEL DE EVENIMANTE ESTE CEL PUTIN APARATA.FIECARE APARA INTERESELE CUIVA,PE MINE CINE SA MA APERE?DE ACEA INCALCA TOTI LEGEA.TOT SPUNETI DE AVOCATI MILITARI CA VEDETI CA NU STIU, DAR DE JUDECATORI SI AVOCATI DIN TRIBUNALE AVETI LAPSUS. INTERESELE INSTANTEI SUNT TARAGANAREA, PRELUNGIREA PROCESULUI ESTE CLAR.CALEA PROCEDURALA LA CARE SE REFERA CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURI CU ADRESA DIN 15.02.2010 ESTE O ACTIUNE SPECIFICA LITIGIILOR DE MUNCA,AFLATA IN COMPETENTA DE SOLUTIONARE A SECTIEI DE CONTENCIOS ADMINISTRATIV A TRIBUNALULUI IN A CARUI RAZA TERITORIALA DOMICILIEZ.DAR SISTEMUL SI MAFIA DIN TOATE INSTITUTIILE DIN ROMANIA, NU DAU DECIZI,NU PRIMESC CONTESTATII,INCLUSIV INSTANTELE DE JUDECATA.DACA VREUNU DIN MAFIOTI ASTIE ASI FACEA TREABA, MA BAGA MAI REPEDE IN PAMANT CUM SPUNETI TOTI „CONFORM LEGI”.EU TREBUIE SA DEMONSTREZ CA TOTI SUNT HOTI,CIND TOTUL SE STIE DAR CINE TREBUIE PROMOVEAZA.
  CLANURILE DE LE TOT ARESTATI,VA AMENINTA AFACERILE INSTITUTIONALE,CA EU NUI DERANJEZ SI NU AU CE-MI FURA.LA VOI AU CE LUA CIT DE SECURIZATI ATI FI.
  DOAMNA JUDECATOR LAURA ANDREI,CE COMPETENTE AVETI DACA VA BATETI JOC PE FATA,SUNTETI DE-A JUDECATORULUI ULMET STELIAN VICTOR , ESTE MAFIOT ORDINAR LA TRIBUNALUL GORJ,IAR PLINGEREA PENALA LA PARCHET NU O PRIMESTE NIMENI,DE CE MIAR PRIMI EL CEREREA DE AJUTOR PUBLIC JUDICIAR,SAU LA VEDERE!. AR AVEA VREO COMPETENTA?PE VOI LEGEA VA APARA! CA DOAR SUNTETI LEGEA,IAR CEILALTI LEGEA JUNGLEI.DETALI PENTRU PROCES NU AVETI COMPETENTE, DAR LA A VA BATE JOC SUNTETI COMPETENTI,PRESEDINTELE TRIBUNALULUI BUCURESTI VA EDUCA BINE.JIGODI ORDINARE.
  CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURI AJUTATIMA CA AVOCATII TOTI SUNT HOTI IAR INSTANTELE SUNT CRIMINALE.ATI VREA SA MOR SUBIT, CA PE CEILALTI CA MINE NU IATI RESPINS.TOATE NENOROCIRILE SI CRIMELE DIN ROMANIA, VA APARTIN DOMNIILOR JUDECATORI,TOATE. A TRECUT ANUL SI RESPINGETI ACCTIUNEA…SI TOT VA BATETI JOC.
  DOAMNA JUDECATOR, LAURA ANDREI STITI BINE CA NIMENI NU DA NICI O RELATIE NIMIC,IAR JUDECATORUL DE LA TRIBUNALUL BUCURESTI SECTIA A -VIII-A CONFLICTE DE MUNCA SI ASIGURARI SOCIALE AMI RESPINGE ACCTIUNEA CA NEINTEMEIATA,CA ASA
  FAC TOTI JUDECATOTRI DACA NU AI SATURI PE AVOCATI SI NU NUMAI.EXCEDETI SAU NU COMPETENTELOR DOMNIILOR VOASTRE,DETINETI SAU NU EVIDENTA AVOCATIILOR MILITARI, VA BATETI JOC,SUNT MINCIUNI. JUSTITIA NU EXISTA SI POATE DACA VA AMBOLNAVITI SI MAFIA ASI IA MANA DUPA DOMNIILE VOASTRE O SA AJUNGETI LA VORBA MEA.DAR SA VA BATETI JOC DE UN OM BOLNAV SI CU PROBLEME CA ”JUSTITIE”, CA OAMENI NU MAI SUNTETI ,DUMNEZEU SA VA IERTE.SI DACA AS CUNOASTE „LEGEA” CU PUNCT SI VIRGULA ,TOT LA FEL ATI FACE CA NU ARE NIMENI CE VA FACE.
  Număr unic dosar (Număr anterior): 21482/3/2010
  Înregistrat în data de: 30 Aprilie 2010
  Obiectul cauzei: pretentii
  Materia juridică: Asigurări sociale
  Stadiu procesual: Fond

  PĂRŢI:
  1. ISPAS SABIN MARIUS – Reclamant
  2. MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE – Pârât

  TERMENE DE JUDECATĂ:
  Nr. Data Soluţie Detalii
  1. 24 Martie 2011
  Soluţionare Respinge acţiunea ca neîntemeiată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi. 24.03.2011
  2. 24 Februarie 2011
  Amână cauza pentru depunere înscrisuri în dovedirea cererii de ajutor public judiciar
  PĂRŢI:
  1. ISPAS SABIN MARIUS – Reclamant
  2. MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE – Pârât
  1. 24 Martie 2011
  – –
  2. 24 Februarie 2011
  Amână cauza pentru depunere înscrisuri în dovedirea cererii de ajutor public judiciar
  TERMENE DE JUDECATĂ:
  Nr. Data Soluţie Detalii
  1. 21 Aprilie 2011
  Încheiere Respinge cererea de ajutor public judiciar formulată de reclamantul Ispas Sabin Marius, în contradictoriu cu pârâtul Ministerul Apărării Naţionale. Cu drept de reexaminare în 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 24.03.2011.
  2. 24 Martie 2011
  Amână cauza Respinge acţiunea ca neîntemeiată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi. 24.03.2011
  3. 24 Februarie 2011
  Amână cauza pentru depunere înscrisuri în dovedirea cererii de ajutor public judiciar
  DACA MA NUMEAM COLUMBEANU SE INPUNEA ORDONANTA PREZIDENTIALA, COMISIILE… PARLAMENTARE SI MAFIA SE AUTOSESIZEAZA.TRAIASCA MAFIA.MI SA CERUT CERERE DE AJUTOR PUBLIC JUDICIAR,AM TRIMIS CU CONFIRMARE DE PRIMIRE SI DE FIECARE DATA TOATE DOCUMENTELE CA DE REGULA SE PIERD. SI MI SE RESPINGE ACCTIUNEA PENTRU A MA PUNE PE DRUMURI SI A RENUNTA.LA CATE NECAZURI AM…
  PERSONAL TUTUROR INSTITUTIILOR,AN CE A CE MA PRIVESTE,NU AM AVUT PUTEREA SI LEGAL VORBIND SUNT IGNORAT DE TOTI.CA PERSOANA CU HANDICAP AM FOST SI SUNT REGULAT SI NU AJUTAT SAU ANDRUMAT DE CINEVA. INSTITUTIILE, LA A-SI BATE JOC SI A MA UMILI E CEVA NORMAL,LEGAL. CEI CARE SUSTIN CA,CONTINUTUL PETITIEI NU ESTE CLAR,AI ANTREB CATA SPAGA AU DAT SA AJUNGA UNDE SUNT SAU CE MAFIE REPREZINTA.
  DOMNULE PRESEDINTE TRAIAN BASESCU, VA ROG SA BINEVOITI INSCRIEREA MEA IN AUDIENTA LA DUMNEAVOASTRA.
  DOMNULE PRIMINISTRU, VA ROG SA BINEVOITI INSCRIEREA MEA IN AUDIENTA LA DUMNEAVOASTRA.

  C.S.A.T. ORGANIZATIE MAFIOTA.DACA TOTI FURA SI ASI BAT JOC,VOI VA BATETI JOC PE FATA.TARA DE MANA S-AU LA MANA MAFIEI.DEVENITI NEMURITORI.VOI NU SUNTETI OAMENI.
  C.S.M.-C.C.R. CUM POT APELA PENTRU A MA SUSTINE , LA UN AVOCAT Militar, CE INSTANTA competenta MAI EXISTA IN Afara DE … Tribunalul Bucuresti.
  -CATI ANI CONEXATI PETITIILE!VA BATETI JOC.
  Avocatul Poporului INSTITUTIE FIGURANTA ….
  Avocatul Poporului MA PROSTESTE CU”NU MAI TIRZIU DE UN AN DE LA DATA …”, Adresa NR.25/08-01./2010, CARE A Fost TRIMISA DE „CLASATI”DE LA SECTIA PARCHETELOR Militare; Adresa NR.CRZ 269 DIN 19.01.2010 TRIMISA DE MINCINOSI DE LA CMJ Gorj, NU SUNT IN RISUL ACESTA DE TERMEN?, IAR PUNCTE DE Vedere SA AIBA LA EI ACASA NU IN INSTITUTII … PROSTEALA … DACA INSTITUTIA AVOCATULUI Poporului Este PROSTEALA PE FATA , IN Justitie LA CE SA MA ASTEPT.MAFIA Sigur NU O SA DISPARA CU TOTATA PROSTEALA NUMITA Democratie.
  Domnule, MINISTRU Cand SE VA TERMINA REGULILE JOCULUI SI NU VETI MAI FI SUSTINUT DE „INSTITUTII”, VA FI Prea TARZIU CAT ATI FI DE NEMURITORI, ANDREPTATI ABUZURILE SI NU VA BATETI JOC.
  Astept COMUNICATUL SAU DECIZIA NU PUNCTE DE Vedere.
  Institutii Mafiote , dativa demisia.
  România nu exista ca Tara, Este o ORGANIZATIE MAFIOTA.
  Ministerul Aparari Nu există CA INSTITUTIE. Dictatura Militara cine o conduce? Domnule, Presedinte Traian Băsescu PE DATA DE 15.03.2010. SE FAC TREI LUNI DE Cand V-AM Trimis PRIMA PETITIE SI NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS .
  Salut Sabin ISPAS MARIUS,
  Ultima ORA Amenzi de Pana la 300 de lei pentru tinerii care nu se prezinta la centrele militare, pentru a fi luati in evidenta .
  Primesti aceasta alerta deoarece ai optat sa te anuntam pe mail de cate ORI SE Adauga UN NOU Mesaj în forum Pentru subiectele alese:
  Jurisprudenta
  Domnule MINISTRU, VA ROG DAT-I LEG.NR.164/2001 art.17, 18,28,53 alin (1) în CARE MA INCADREZ, CA PE MINE MA PROSTIT în FATA CU ALTE Legi, COLONELUL DANUT Flaviu LUNG INCLUSIV DOMNUL OANCEA …
  petiti42da15e2-d761-4561-893f-6afaed30361e … 33eeb302-3b55-43c9-b6ef-35475226efc1
  POATE NU PRIMITI PETITIILE SI PENTRU A FI SIGUR CA LE PRIMITI, AM TRIMIS SI TRIMIT ZILNIC, CA PRIMESC NUMAI RASPUNSURI ABERANTE.PE MINE MA OBLIGA TOATE INSTITUTIILE IN TERMEN SI LA TIMP …, în SCHIMB INSTITUTIILE SUNT STAT ÎN STAT.
  PETITI: MAFIOTII … ORGANIZATII MAFIOTE … INSTITUTI.LEGEA E PENTRU CEI SLABI … TINETI-O TOT ASA.SA MA JUDEC CU MAFIA Dupa CE SI-A batut JOC DE MINE, SA MA INDOP CU PASTILE CA Doar ASA ESTE SISTEMUL , Foarte Bine BATETIVA TOTI JOC Doar Este „Democratie”.
  Adresa NR.25/08.01/2010 Este LA FEL DE MINCINOASA CA TOATE ACCTELE militare (SI NU NUMAI), SUNT MILITAR IN REZERVA, INCA Tineri sunt CHEMATI LA CMJ PENTRU A FI LUATI IN EVIDENTA.PERSONAL PROCURORULUI Militar adjunct SEF (PARCHETELOR SECTIA militare ) MAFIA CARE LA SUNAT (COMANDANTUL CENTRULUI Militar Gorj) CARE IO FI SPUS, DA-L Dracu MAI LATRA SI EL PINA TREC IAR TREI ANI …
  SISTEMUL A AVUT GRIJE DE TOATE SI ACUM BENEFICIAZA.
  BA NENOROCITILOR sunt Militar IN REZERVA LA CARE INSTANTA DE JUDECATA competenta MA TRIMITETI? CU NENOROCITI CA ASTIA IMI caut EU DREPTATE !?…
  Domnule, MINISTRU BATAIA FIZICA SI ABUZURILE PSIHICE, EREAU SUNT SIGUR IN TOATA Armata SI BINE-NTELES SE STIE SI SE STIA DAR NU AVEAI CE FACE SI CUI SA-I RAPORTEZI ….CA ACUM.
  LEGILE NU S-AU SCHIMBAT, S-AU ADUS MODIFICARI, TOATE ADRESELE SI CERTIFICATELE MEDICO militare sunt IDENTICE CU Cele DIN 1993.
  LA ABUZURILE FACUTE SI RECUNOSUTE … (PARTIAL. .. PE CERTIFICATELE medico-militare), SE FOLOSESC (DE, SA SCHIMBAT LEGEA) PENTRU A NU RECUNOASTE SI A FACE ALTE ABUZURI.
  Personale Domnului MINISTRU AL M.Ap.N.
  PERSONAL DL.IOAN STAN,PRESEDINTE AL COMISIEI PENTRU CERCETAREA ABUZURILOR, CORUPTIEI SI PENTRU PETITI
  PARLAMENTUL ROMANIEI CAMERA DEPUTATILOR-
  AZI 20.01.2010 AM primit O Adresa, NR.CRZ 269 DIN 19.01.2010, DE LA CMJ GORJ în CARE MI SE COMUNICA (data PETITIEI 07.01.2010, IAR EU AM Trimis ZILNIC), CA DE FIECARE DATA , URMATOARELE ABUZURI:
  CA NU POT BENEFICIA DE Pensie Militara CONFORM LEGII NR.164/2001.EU NU AM NICI O VINA CA ANGAJATI MINISTERULUI APARARI NATIONALE NU-SI FAC DATORIA CI NUMAI INTERESELE(COMISIA Medicala DE INCORPORARE, COMISIA DE EXPERTIZA MEDICO-Militara, CARE NU MI-A STABILIT LEGATURA CAUZALA, SI ANGAJATI MINISTERULUI CARE STIAU Despre CE ESTE VORBA SI NE-AU MINTIT INCA DIN 1993).
  PENTRU STABILIREA Altor benefici, IMI RECOMANDA SA MA ADRESEZ COMISIEI DE EXPERTIZA Medicala DIN CADRUL POLICLINICI TG-JIU.O ALTA ABERATIE ACEASTA COMISIE,. NU ARE NICI O LEGATURA CU Serviciul Militar.

  PENTRU CA ROMANI SUNT PROSTI VA BATETI TOTI JOC.
  Domnule Presedinte Traian Basescu CE PARERE AVETI? …NU AVETI GRETURI,OTI FI SARAC SI CINSTIT CA ILIESCU.
  PE 18. 01.2010 UN SUBOFITER DE LA CMJGORJ MI-A CERUT Copii dupa CERTIFICATELE MEDICO-MILITARE DIN 1993 (S-AU SPALAT PE maini) SI O SA SPUNA CA MINISTERUL ESTE DE VINA.S-AU A VENIT LA INTIMIDARE LA FEL CUM AU FACUT CAND MI- AU DAT LIVRETUL-Militar (SI EREAM CU TATA), IAR UN PLUTONIER ADJUTANT MI-A COMUNICAT verbale SA NU PARASESC LOCALITATEA CA VOI FI LUAT ÎN CONCENTRARE (Oameni DE FELUL ACESTA MANINCA Pensie Militara) Drept URMARE TATA IA CERUT SA MA FACA Bine SI POT SA MA IA IN CONCENTRARE, SI TOT CERTINDUSE A VENIT UN OFITER, CARE LA DAT Afara PE PLUTONIER …
  Domnule MINISTRU, stiu CA AVETI TREBURI MULT MAI IMPORTANTE, DAR VA ROG CERETI DOSARUL (DACA MAI EXISTA CU TOATE DOCUMENTELE MENTIONATE IN Memoriile SI PETITIILE TRIMISE PRIN POSTA, )SI DOCUMENTELE DIN TIMPUL STAGIULUI Militar INCLUSIV ANONIMELE Mele CARE LE-A Trimis TATA LA M.AP.N.
  IN LIVRETUL Militar COMISIA DE INCORPORARE CMJ GORJ A HOTARIT APT PT.SERVICIUL Militar, IN ADEVERINTA DE Recrutare Doar O SINGURA SEMNATURA,SI CA sunt LUAT IN EVIDENTA SI ATIT.
  PT.CA ORDINUL EREA CLAR DE SUS (SA FAC Armata EU În Locul MAFIEI ….) IAR IN 1993 AU VENIT DOUA COMISI(UNA DE LA M.AP.N SI UNA DE LA MARINA) LA Memoriile lui TATA (SI IN PUSCARIE AVEAM DREPTURI, FATA DE Armata) SI TRIMITEAM ANONIME SA NU GRESEASCA VREUN MAFIOT (OFITER) SA-MI DEA UN GLONT în fund, CA AVEAU CARTUSE CHEAR SI Militari ….
  DACA EREAM CLASAT În 1993, STIAM CA sunt de Pensie Militara, DAR MINTINDUMA, SPERIAT DE BATAIE …. SI ALTE REPERCURSIUNI, SI BINENTELES NE STIIND Despre boală NIMIC SI NEAVAND CINE SA-MI SPUNA, Ei (COMISIA Medico Militara) AU STIUT CHEAR DUPA CE AM SPUS CA NU VEDEAM NICI UN MEDICAMENT ÎN Unitate SI ANTIBIOTICE PRIMEAM DE LA TATA CA FACEAM SEPTICEMIE ….BINE -NTELES COMISIA CUNOSTEA MEDICUL UNITATI DAR STIAU CA sunt DE-AI LOR TOTI, SI MAU PROSTIT, în FATA. CEI DE LA CMJ GORJ MI-AU SPUS CAND MAU CHEMAT , CA SA NU MAI TRIMIT PETITI CA AI DERANJEZ DEGEABA SI SA MERG IN JUSTITIE. IN VARA DACA NU MI SE REZOLVACAZUL VOI MERGE IN ” Justitie”.
  petitie
  COMISIA CENTRALA DE EXPERTIZA medico-Militara, dupa NENUMARATE MEMORI, MA CLASAT INAPT( LA Misto CA MINISTERUL), CONFORM C.M. Militar NR .8130/4DIN30.09.2008.TOATE ACCTELE LE-AM DEPUS LA M.Ap.N. (COPI, PRIN POSTA CU confirmare DE PRIMIRE) Serviciul A DURAT 18 LUNI. NU MA PRICEP LA Proceduri SI NU stiu ÎN CINE SA AM INCREDERE: AM 3(TREI) certificate medico-militare (INCORECTE) SI CM Civile (CORECTE). SUNT UN CAZ SOCIAL NU AM BANI, AM Copii, HANDICAP SI NU MAI STIU CUM SA PROCEDEZ CA-CI M-AM ZAPACIT CITE PETITI AM Trimis. FIRAR MAMA EI DE A Dracu MAFIE.
  Petitie,
  Ma numesc Ispas Sabin Marius din Tg-Jiu ,judet Gorj,strada minerilor,bl.4,sc.4,ap.78,in varsta de 39 de ani,pensionat pe caz de boala.
  Din 30.09.2008 cand in cele din urma m-au dat ,,inapt” am trimis si 2-3 memorii si petitii,lunar domnului ministru al M.Ap.N.si la multe alte instituti.
  Din timpul stagiului militar si pana in 2008 am trimis anual memorii la M.Ap.N,unde conform certificatului medico-militar nr. 424/10 din 26.01.1993 si nr.8130/4 din 30.09.2008 am fost diacnosticat cu o boala incurabila din nastere la inima (din cauza ca nu am fost clasat din 1993 boal s-a agravat ) dar nu mi s-a stabilit ,,legatura cuzala” pntru a nu primi pensie militara,iar cei din comisie m-au mintit …,pentru a continua stagiul militar in locul altui individ …
  Am excutat stagiul militar,de opert nu m-au operat,tratament n-am primit de niciun fel iar dupa nenumarate memorii facute de tatal meu si de mine am fost si sunt umilit de toate institutiile …militare.
  Deoarece nu fac parte din mafia M.Ap.N.(armata fiind obligatorie) institutii nu exista ,de judecat nu m-am judecat niciodata si asistenta juridica nu mi s-a acordat.
  Va rog sa ma ajutati cu asistenta juridica deoarece nu pot face fata,chiar unui proces daca nu sunt sustinut de nicio lege sau institutie.Nu am ajuns in instanta deoarece nu pot face fata din cauza sanatati si nici bani nu am.Va rog sa ma ajutati.
  data:01.01.2010 tel:0766592313 semnatura:Ispas Sabin Marius
  Personal Domnului Ministru al Aparari.

  PETITIE,
  MA NUMESC ISPAS SABIN MARIUS DIN TG-JIU JUD.GORJ.
  CONFORM CERTIFICATULUI MEDICAL NR.424/10 DIN 26.01.1993
  SI NR.8130 / 4 DIN 30.09.2008, AM Fost DIAGNOSTICAT CU O boală INCURABILA DIN naştere LA INIMA, DAR NU MI SA STABILIT,,
  LEGATURA CAUZALA „Pentru A NU PRIMI Pensie Militara IAR CEI DIN COMISII M-AU MINTIT … PENTRU A Continua STAGIUL Militar ÎN Locul ALTUI individ … AM EXECUTAT STAGIUL Militar, DE OPERAT NU M-AU OPRAT, N-AM primit TRATAMENT DE NICI UN FEL IAR dupa NENUMARATE Memorii FACUTE DE TATAL MEU SI DE MINE AM Fost sunt UMILIT DE TOATE INSTITUTIILE … militare.

  VA ROG SA IMI REZOLVATI favorabil SITUATIA CA Este DE COMPETNTA DUMNEAVOASTRA, domnule MINISTRU.

  DATA 21.11.2009 TEL.076
  6.592.313 SEMNATURA ISPAS.SM 0767.537.051Personal DOMNULI MINISTRU AL MAPN.
  DOMNULE THORSTEN JENSEN,NU VA POT CITI EMAILUL DAR VA RASPUND LA TELEFON.

  Domnului Ispas Sabin

  Ca urmare a petiţiei adresată Tribunalului Bucureşti, înregistrată la Biroul de Informare şi Relaţii Publice sub nr. 596/BIRP/01.04.2011, vă aducem la cunoştinţă faptul că, nu avem elemente suplimentare de adăugat faţă de răspunsurile comunicate anterior sub nr. 505/BIRP/2011 şi sub nr. 580/BIRP/2011 conexat la 567/BIRP/2011.
  Reiterăm faptul că solicitarea dumneavoastră de a fi primit în audienţă de către Administraţia Prezidenţială excede competenţei de verificare şi soluţionare a Tribunalului Bucureşti.

  JUDECĂTOR LAURA ANDREI
  VICEPREŞEDINTE AL TRIBUNALULUI BUCUREŞTI, DA TOVARASA,EU SUNT OBLIGAT SA PLATESC MAFIEI TOTUL,DAR MAFIA NICI MACAR NU TREBUIE SA FIE DERANJATA,CA DOAR DE ACEEA SUNT ORGANIZATI IN INSTITUTI.

  AM EXECUTAT DETENTIE MILITARA,BATUT,UMILIT,BATJOCORIT ’’LEGAL’’ NEFIIND APT SERVICIU MILITAR DAR MAFIA ESTE SUSTINUTA SISTEMATIC.
  CUM SA PARCURG TOATE DEMERSURILE IN JUSTITIE?CEDO,CUM?.
  GADAFI ESTE DEMENT,NEBUN,….DAR IL SCHIMBA CU MAI MULTI …(ca CEAUSESCU), CARE LA RANDUL LOR SUNT CONDUSI DE O.N.U.;N.A.T.O.;…,SA VA IA DRACU PE TOTI…….
  RASPUND LA TELEFON 0766592313 IN LIMBA ROMANA.
  CEI CARE VOR SA MA AJUTE SA CEARA DOCUMENTELE M.A.N-ULUI,EU LE DETIN DAR LE VOI DEPUNE LA CEDO.CEI CARE IMI TRIMIT MAIL-URI LE STERG,CA MI-AU VIRUSAT CALCULATORUL.
  CU STIMA,PRESEDINTEI COMISIEI ENTRU PETITII
  PARLAMENTUL EUROPEAN PE CARE IL REPREZENTATI CU TOTII,APARA INTERESELE MAFIEI.ERMINIA MAZZONI,RASIZMUL ,SCLAVISMUL,INTERESELE DE GRUP SI LEGATURILE DE SANGE CU MUSSOLINI ,ARATA INTELEGEREA ACTUALA CU BESTIILE ROMANE.CAT SUNTETI DE ZMEI SI MAGNATI CRIMINALI PROSTIMEA SE VA RAZBUNA….

  EU CER AZIL POLITIC SI PRIMESC RECOMANDARI PENTRU INSTITUTII MAFIOTE: „AUTORITATI RESPONSABILE DIN ROMANIA”. EUROPA LA CE ESTE DE INTERES SE POATE implica DAR PENTRU „CETATENI EUROPENI” NU sunt COMPETENTE, ASTA ESTE DISCRIMINARE SI INSTITUTIILE EXECUTA.DIRIJATIMA CATRE Sursa CORESPUNZATOARE CA IN ROMANIA Nu există NIMIC NICI O SINGURA INSTITUTIE.DACA AS PUTEA M-AS REFUGIA, DAR RISC SA FAC INFARCT.CA SA MA OPEREZ, NU AM NIMIC: BANI,
  FUNCTIE, MAFIE, CE AS PUTEA FACE!? SPUNETI CA SUNTETI IN SERVICIUL CETATENILOR U.E. DAR NU SE VEDE.
  REFERITOR LA compétente”307550 06.05.2010”SI LA TOATE DREPTURILE CE LE AU CETATENI EUROPENI ADEVARATI NU SCLAVI DIN ROMAIA, PUTETI SA NE CLASATI PE TOTI CEI CARE VA DERANJAZA DOAMNA PRESEDINTA ERMINIA MAZZONI. PROBLEMELE ROMANILOR SE STIU BINE: DISCRIMINARI, RASISM, ABUZURI, CORUPTIE, MAFIE…
  Vreau AZIL politic, DEOARECE CA PERSOANA CU HANDICAP SI NU NUMAI, NU TE APARA Nimeni, NICI UN FEL DE LEGE, Legi Sociale … ÎN TIMP CE TOTI MAFIOTI AU BANI IN ROMANIA: FURIND, TILHARIND SAU PRIN afaceri …

  LEGISATIA EUROPEANA ESTE PREA STUFOASA SI DE DURATA NUMAI PENTRU ROMANI…SI MAI ALES CEI SARACI.
  CE Este de FACUT? CREDETI CA SUNTETI TOTI NEMURITORI, LA PRIVATIZARI A MERS TOTUL O.K. CU MAFIA ROMANA …, DAR DREPTURILE CELOR SARACI. NU AR TREBUI SA FACETI CEVA CA MOR Oameni NEVINOVATI SI Copii LOR AU SA SE RAZBUNE, DACA NU sunt NEBUNI DEJA DIN CAUZA POLITICI -CRIMINALE.
  De la: Sabin Ispas Vezi Cu legatura

  Petitia0010-10, SECRETARIATUL COMISIEI PENTRU PETITII, PARLAMENTUL EUROPEAN, RUE Wiertz, B-1047 Bruxelles.

  MA NUMESC ISPAS SABIN MARIUS , DIN TG-JIU, SI AM URMATOARELE DIAGNOSTICE:
  -INSUFICIENTA MITRALA GR.I
  -PROLAPS de valva MITRALA
  -INSUFICIENTA cardiaca CL.II-A
  -CORD COMPENSAT
  -ARITMIE EXTRASISTOLICA SUPRAVENTRICULARA ….
  -ASTM BRONSIC MIXT…
  VA ROG SA-MI SPUNETI IN CE GRAD DE HANDICAP MA INCADREZ, SI CE POT FACE DACA SUNT NEMULTUMIT.
  APELANDU-L TELEFONIC PE DOMNUL DOCTOR GEORGE PAUN, PRESEDINTELE COMISIEI SUPEIOARE DE HANDICAP, A SPUS CA NU POATE SA-MI SPUNA IN CE GRAD DE HANDICAP MA INCADREZ SI SA FAC CONTESTATIE CA ASA Este „Procedura”.
  LA TOATE ADRESELE DE MAI JOS TRIMIT PETITI DE CEL PUTIN 1AN SI DE CEL MULT 17ANI.
  C.S.A.T. ORGANIZATIE MAFIOTA.DACA TOTI FURA SI ASI BAT JOC,VOI VA BATETI JOC PE FATA.TARA DE MANA S-AU LA MANA MAFIEI.DEVENITI NEMURITORI.VOI NU SUNTETI OAMENI.
  C.S.M.-C.C.R. CUM POT APELA PENTRU A MA SUSTINE , LA UN AVOCAT Militar, CE INSTANTA competenta MAI EXISTA IN Afara DE … Tribunalul Bucuresti.
  -CATI ANI CONEXATI PETITIILE!VA BATETI JOC.
  Avocatul Poporului INSTITUTIE FIGURANTA ….
  Avocatul Poporului MA PROSTESTE CU”NU MAI TIRZIU DE UN AN DE LA DATA …”, Adresa NR.25/08-01./2010, CARE A Fost TRIMISA DE „CLASATI”DE LA SECTIA PARCHETELOR Militare; Adresa NR.CRZ 269 DIN 19.01.2010 TRIMISA DE MINCINOSI DE LA CMJ Gorj, NU SUNT IN RISUL ACESTA DE TERMEN?, IAR PUNCTE DE Vedere SA AIBA LA EI ACASA NU IN INSTITUTII … PROSTEALA … DACA INSTITUTIA AVOCATULUI Poporului Este PROSTEALA PE FATA , IN Justitie LA CE SA MA ASTEPT.MAFIA Sigur NU O SA DISPARA CU TOTATA PROSTEALA NUMITA Democratie.
  Domnule, MINISTRU Cand SE VA TERMINA REGULILE JOCULUI SI NU VETI MAI FI SUSTINUT DE „INSTITUTII”, VA FI Prea TARZIU CAT ATI FI DE NEMURITORI, ANDREPTATI ABUZURILE SI NU VA BATETI JOC.
  Astept COMUNICATUL SAU DECIZIA NU PUNCTE DE Vedere.
  Institutii Mafiote , dativa demisia.
  România nu exista ca Tara, Este o ORGANIZATIE MAFIOTA.
  Ministerul Aparari Nu există CA INSTITUTIE. Dictatura Militara cine o conduce? Domnule, Presedinte Traian Băsescu PE DATA DE 15.03.2010. SE FAC TREI LUNI DE Cand V-AM Trimis PRIMA PETITIE SI NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS .

  Salut Sabin ISPAS MARIUS,
  Ultima ORA Amenzi de Pana la 300 de lei pentru tinerii care nu se prezinta la centrele militare, pentru a fi luati in evidenta .
  Primesti aceasta alerta deoarece ai optat sa te anuntam pe mail de cate ORI SE Adauga UN NOU Mesaj în forum Pentru subiectele alese:

  Jurisprudenta

  Domnule MINISTRU, VA ROG DAT-I LEG.NR.164/2001 art.17, 18,28,53 alin (1) în CARE MA INCADREZ, CA PE MINE MA PROSTIT în FATA CU ALTE Legi, COLONELUL DANUT Flaviu LUNG INCLUSIV DOMNUL OANCEA …
  petiti42da15e2-d761-4561-893f-6afaed30361e … 33eeb302-3b55-43c9-b6ef-35475226efc1
  POATE NU PRIMITI PETITIILE SI PENTRU A FI SIGUR CA LE PRIMITI, AM TRIMIS SI TRIMIT ZILNIC, CA PRIMESC NUMAI RASPUNSURI ABERANTE.PE MINE MA OBLIGA TOATE INSTITUTIILE IN TERMEN SI LA TIMP …, în SCHIMB INSTITUTIILE SUNT STAT ÎN STAT.
  PETITI: MAFIOTII … ORGANIZATII MAFIOTE … INSTITUTI.LEGEA E PENTRU CEI SLABI … TINETI-O TOT ASA.SA MA JUDEC CU MAFIA Dupa CE SI-A batut JOC DE MINE, SA MA INDOP CU PASTILE CA Doar ASA ESTE SISTEMUL , Foarte Bine BATETIVA TOTI JOC Doar Este „Democratie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular