vineri, septembrie 22, 2023
AcasăRezervistiProtocol de colaborare intre ANCMRR si Primaria Sectorului 2

Protocol de colaborare intre ANCMRR si Primaria Sectorului 2

Primarul Neculai Onţanu va continua în perioada următoare colaborarea şi parteneriatul cu Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere „Alexandru Ioan Cuza” – ca urmare a Protocolului de colaborare semnat luni, 21 februarie, îmbunătăţit prin noi activităţi comune pe termen mediu şi lung.

Scopul parteneriatului este de a se crea condiţii decente de protecţie socială a persoanelor vârstnice – cadre militare în rezervă şi în retragere şi membrilor familiilor acestora, rezervişti din sectorul 2, precum şi atragerea unui număr cât mai mare de cadre militare în rezervă şi în retragere la acţiuni şi măsuri administrative, gospodăreşti şi edilitare, în folosul cetăţenilor sectorului 2.
Edilul sectorului 2 doreşte astfel să faciliteze accesul la informare şi consiliere a cadrelor militare în rezervăşi în retragere printr-o mai largă şi diversificată comunicare între Primăriei şi membrii A.N.C.M.R.R, cu domiciliul în sectorul 2.
Partenerii Protocolului urmăresc promovarea drepturilor omului, a libertăţilor fundamentale şi a demnităţii cadrelor militare in rezerva si in retragere din sector, prin asigurarea unui climat de viata corespunzător standardelor europene; Susţinerea de politici coerente in domeniul calităţii vieţii a membrilor Filialei Sector 2 a ANCMRR, si logistic (locaţii/spatii pentru sediu necesar organelor de conducere ale filialelor de sector din municipiul Bucureşti); educarea tineretului in spiritual dragostei fata de patrie, de trecutul glorios al poporului roman si de tradiţiile armatei; promovarea valorilor fundamentale ale democraţiei statului de drept, intereselor si simbolurilor naţionale ale României.
Cu ocazia semnării Protocolul, domnul Gen ( r ) prof. univ. dr. MihaiIliescu, preşedintele ANCMRR, a prezentat un raport despre activităţile desfăşurate de Asociaţie în cursul anului trecut, derulate în colaborare cu Primăria Sectorului 2, în baza protocolului anterior. Alăturat prezentăm conţinutul Protocolului încheiat luni, 21 februarie a.c. între Primăria Sectorului 2 şi Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere „Alexandru Ioan Cuza”.

Protocol ANCMRR-Primaria S2

Sursa: Primaria Sectorului 2 Bucuresti

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular