duminică, decembrie 10, 2023
AcasăActualitate militaraProiectul Clubului Liderii Mileniului Trei: "ARMI-Armata Română Merită Iubită"

Proiectul Clubului Liderii Mileniului Trei: „ARMI-Armata Română Merită Iubită”

Foto: salajeanul.ro
Clubul Liderii Mileniului Trei este o organizaţie non-guvernamentală dornică de exprimare şi de implementarea unor noi mentalităţi în societate. Echipa LMT-ului a realizat un nou proiect, „ARMI-Armata Română Merită Iubită”. Este un proiect prin care noi, LMT, încercăm să aducem la cunoştintă viitoarelor generaţii faptul că încă există oameni care luptă pentru a ne proteja şi că avem o datorie morală fată de ei .

ARMI trimite „zambete” sub forma unor colete care conţin diferite materiale (scrisori, desene, fotografii şi confecţii), făcute de elevii ale mai multor scoli din Zalau (Sc. “Mihai Eminescu”, Sc. “Simion Barnutiu”, Liceul de Arte si Liceul “Avram Iancu”), soldatilor aflaţi in misiune.

Ne-am îndreptat atenţia asupra acestor generaţii deoarce sunt mai receptivi la aceste obiective şi dorim să îi implicăm în această activitate, fiind de datoria lor , dar şi a noastră să mulţumim armatei pentru ceea ce face.

Un alt motiv al alegerii generaţiei tinere este că, având sentimentul de respect faţă de armată de mici, suntem siguri că şi pe viitor vor contribui la acţiuni care dovedesc acest sentiment.

Totodată, aducem în prim-plan o relaţionare între copii şi soldaţi ,acest lucru presupunând trimiterea periodică a diverselor materiale în teatrele de operaţiuni militare.

Obiectivul iniţial a fost promovarea la nivel şcolar, dar ne propunem să îl dezvoltăm şi la nivel liceal, dorind să oferim o continuitate proiectului, implicând cât mai mulţi voluntari. Le mulţumim şcolilor si micuţilor voluntari pentru sprijinul acordat şi sperăm să ne rămână alături în continuare!

Sursa: salajeanul.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular