marți, noiembrie 28, 2023
AcasăActualitate militaraPlutonierul-adjutant principal Florinel Enache a revenit în rândul colegilor

Plutonierul-adjutant principal Florinel Enache a revenit în rândul colegilor

Presedintele american Barack Obama si plt.adj. Florinel Enache
Presedintele american Barack Obama si plt.adj. Florinel Enache
Dupa ce a fost ranit grav in Afganistan, dupa mai bine de un an petrecut intre cei patru pereti ai rezervei din spitalul de mari mutilati Walter Reed din SUA, dupa vizite emotionante ale presedintelui SUA si ale primei doamne in aceasta rezerva, plutonierul principal Florinel Enache a primit o veste buna: a revenit in randul cadrelor militare active ale armatei.

Intr-un mesaj postat de ministrul apararii nationale Mircea Dusa pe pagina de Facebook, sunt adresate felicitări plutonierului-adjutant principal Florinel Enache, rănit în Afganistan, care, recent, a revenit în rândul camarazilor săi de arme, în calitate de cadru militar activ al Armatei României.

Potrivit acestui mesaj, Florinel va activa ca subofiţer de stat major la consilierul comandantului Batalionului 469 Sprijin Logistic „Putna”.

Plutonierul-adjutant Florinel Enache din Batalionul 280 Infanterie, aflat în misiune în provincia Zabul, Afganistan, a fost grav rănit in urma deflagratiei unui dispozitiv exploziv improvizat (IED) in data de 4 mai 2012, in timp ce executa o misiune de cercetare terestră şi securizare a unui obiectiv pe autostrada A1 Kabul-Kandahar.

Florinel Enache la revenirea in tara alaturi de ministrul Dusa
Florinel Enache la revenirea in tara alaturi de ministrul Dusa
Nu am cum sa uit si probabil toata viata ma va urmari salutul subofiterului, cu singura mana ramasa intreaga, in timpul intonarii imnului de stat al Romaniei la ceremonia de repatriere de pe pista bazei militare din Otopeni.

Felicitari Florinel si mult succes in activitatea viitoare.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

ARHIVA

Most Popular