miercuri, februarie 28, 2024
AcasăActualitate militaraPeste ocean românii, România şi îndeosebi Armata Română sunt la mare cinste.

Peste ocean românii, România şi îndeosebi Armata Română sunt la mare cinste.

Ministrul apararii nationale  Mircea Dusa
Ministrul apararii nationale
Mircea Dusa
Declaratia din titlu apartine ministrului apararii nationale, Mircea Dusa, intors recent din SUA, fiind parte dintr-un mesaj de felicitare adresat militarilor români şi familiilor acestora cu prilejul Zilei Armatei Române.

M-am întors de peste ocean din Statele Unite, de la Washington, am fost mândru să aflu că acolo peste ocean românii, România şi îndeosebi Armata Română sunt la mare cinste. În toate instituţiile în care am avut întâlniri în Statele Unite am auzit lucruri deosebite la adresa Armatei Române, la adresa militarilor români.

Este normal să fie aşa, pentru că în istorie armata întotdeauna şi-a făcut datoria faţă de ţară, armata a fost responsabilă pentru faptele istorice, pentru ceea ce a făcut în timp ca România să fie ceea ce este astăzi”, a declarat Mircea Duşa.

Mesajul ministrului Duşa catre militarii romani:

„În aceste zile de sărbătoare şi, mai ales, pentru ziua de 25 octombrie le doresc tuturor militarilor români multă sănătate, le doresc succes în activitatea pe care o desfăşoară şi, de asemenea, le doresc sănătate şi numai bine membrilor familiilor militarilor români, care de multe ori sunt puşi în situaţii deosebite, soţii sau soţiile aflându-se în misiuni – fie că este vorba de misiuni în teatrele de operaţiuni, fie că este vorba de misiuni de intervenţie în sprijinul populaţiei. Tuturor la mulţi ani şi succes în activitatea nobilă pe care o desfăşoară”

Ministrul Duşa va fi alaturi de militarii romani la ceremoniile militare şi religioase care vor avea loc vineri, 25 octombrie, începând cu ora 10.00, la Ansamblul Monumental de la Carei şi, de la ora 13.00, la Monumentul Ostaşului Român din Satu Mare.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE