luni, aprilie 15, 2024
AcasăActualitate militaraMuzeu militar in viitorul parc safari şi de aventură de la Paltinoasa

Muzeu militar in viitorul parc safari şi de aventură de la Paltinoasa

Ca politicul promite vrute si nevrute, cu sau fara sustinere reala, este bine stiut. Ca fac mult mai putin decat promit, stim la fel de bine. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat astazi ca un muzeu militar va fi amenajat la fosta unitate militară din Păltinoasa, în aceeaşi locaţie în care se doreste realizarea unui parc safari şi de aventură.

Cătălin Nechifor a declarat că Ministerul Apărării Naţionale va pune la dispoziţia Consiliului Judeţean tehnica militară necesară pentru amenajarea unui astfel de muzeu.

„Se pare că în scurt timp vom avea acceptul Ministerului Apărării Naţionale pentru a primi gratuit tehnica militară, noi având obligaţia de a o conserva şi de a o menţine într-o stare fizică potrivită”, a spus Nechifor.

Potrivit acestuia, un muzeu militar se integrează în cadrul proiectului pe care Consiliul Judeţean vrea să-l realizeze în fosta unitate militară de la Păltinoasa, care prevede deschiderea unui parc safari şi de aventură. Si noi suntem perfect de acord, insa noi vrem sa vedem acest proiect realizat si mai putine vorbe.

Parca m-as da putin cu tiroliana la Paltinoasa, parca as face putina escalada, parca as face un joc de paintball sau airsoft. Parca as vrea sa ascult povestile militaresti din acest muzeu spuse de veterani sau de militarii aflati in rezerva armatei. As vrea……..

Dupa o stire suceavalive.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE