luni, iulie 15, 2024
AcasăIn zona barfeiMinistrul apararii este absolvent al fostei Academii de Studii Social-Politice «Ștefan Gheorghiu»

Ministrul apararii este absolvent al fostei Academii de Studii Social-Politice «Ștefan Gheorghiu»

Ministrul apararii nationale  Mircea Dusa
Ministrul apararii nationale
Mircea Dusa
In urma unor inadvertente intre CV-urile ministrului apararii postate pe site-urile camerei deputatilor si cel al ministerului apararii, kmkz.ro a demarat o investigatie pentru aflarea institutiei de studii superioare absolvita de ministrul apararii Mircea Dusa. In baza liberului acces la informații publice, kmkz.ro a solicitat informatii de la mai multe institutii, biroul de presa al MApN raspunzand ambiguu solicitarii initiale, ulterior……pauza.

Potrivit kmkz.ro, iata raspunsul primit de la MApN: „Conform datelor înscrise în diploma de licență eliberată de Ministerul Învățămîntului, în perioada 1983-1988, Mircea Dușa a urmat «Științe economice» (Institutul pentru pregătirea cadrelor în problemele conducerii social-politice București), la fără frecvență. Studiile au fost finalizate și absolvite cu diplomă de licență.

Daca la Academia de Sudii Economoce kmkz.ro s-a lovit de un refuz, raspunsul a venit clar si concret din partea Universitatii „Lucian Blaga“ din Sibiu (ULBS):

„1. În baza susținerii disertației din sesiunea mai 2005, la propunerea Facultății de Drept «Simion Bărnuțiu», Universitatea «Lucian Blaga» din Sibiu i-a conferit d-lui DUȘA A. MIRCEA, născut la data de 01.04.1955, Diploma de Master.
2. Obiectul masteratului d-lui Dușa A. Mircea l-a constituit specializarea în «Managementul Instituțiilor Europene».
3. La data înscrierii la master, dl Dușa A. Mircea era absolvent al fostei Academii de Studii Social-Politice «Ștefan Gheorghiu», posesor al diplomei seria F, nr. 4939/589, eliberată la data de 30.12.1988 (diplomă atestată de Ministerul Învățămîntului, Direcția Generală a Învățămîntului Superior, acest atestat conferindu-i titularului drepturile prevăzute de legile și reglementările în vigoare în România). (…)“

Nu ne putem explica de ce a preferat Biroul de Presa al MApN sa foloseasca denumirea sectiei pe care a absolvit-o ministrul Dusa, in locul denumirii institutiei superioare. Astea erau vremurile, asta este situatia reala… Era cazul sa-i fie rusine ministrului apararii cu trecutul, cu institutia de invatamant superior absolvita?

Sursa initiala: kmkz.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE