sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăIn zona barfeiMApN prin Clubul Sportiv al Armatei solicita in instanta marca „Steaua Bucureşti"

MApN prin Clubul Sportiv al Armatei solicita in instanta marca „Steaua Bucureşti”

Demersurile initiate de MApN prin Clubul Sportiv al Armatei incep sa prinda contur, dupa ce zilele trecute latifundiarul din Pipera s-a trezit cu sechestru pe 33 de autovehicule din parcul auto al clubului.

Gigi Becali s-a trezit recent cu sechestru pe 33 de autoturisme din parcul auto al clubului, sechestru impus zilele trecute de Tribunalul Bucureşti, la cererea Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”.

Conform cotidianului Romania Libera, pentru a obţine ridicarea măsurii, specialiştii spun că Gigi Becali are mai multe variante: fie plăteşte Clubului Sportiv al Armatei peste 700.000 euro, fie pune la dispoziţia tribunalului bunuri de aceeaşi valoare cu a mijloacelor de transport afectate, fie prezintă judecătorilor o scrisoare de garanţie bancară de aceeaşi valoare.

Printr-o actiune depusa la Tribunalul Bucuresti in data de 25 mai, MApN vrea să recupereze de la Becali şi marca „Steaua Bucureşti”, pe care o consideră un bun naţional. Prin aceasta actiune, Clubul Sportiv al Armatei solicită judecătorilor să-i retragă societăţii controlate de Becali dreptul de a folosi, pentru echipa de fotbal, numele „Steaua Bu­cu­reş­ti”.

Acest scandal a fost initiat de refuzul patronului clubului Steaua de a achita chiria pentru stadionul din Ghencea, chirie stabilita de comun acord de cele doua parti.

Ar fi interesant de aflat daca masina de lux a latifundiarului este inmatriculata pe numele societatii si daca face parte din lotul de masini sechestrate.

Sursa: romanialibera.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sustine acest site achizitionand produse Emag spot_img

COMENTARII

POPULARE